Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stresové čísla - 6.

6 – 7 : stresové číslo 1

Tady jde o typický boj mezi hlavou /intelekt/ a srdcem /city, emoce/ a přes jejich konflikty musíte najít vlastní vůli. Musíte se naučit kontrolovat své emoce, pozorovat je, abyste nepřepískli různé záležitosti, nebo když vás ovládne zlá nálada. Emoce rozrušené vířením podvědomí mohou vést k mylným závěrům. Tehdy zkoušíte své nejistoty vysvětlit racionálními argumenty, namísto toho abyste našli jejich původ.

 

Vaši přátelé budou taky často emocionálně blokovaní a intelektuálně nejistí. Možná budete velice ovlivnitelní, snadno vás přimějí ke změně svého stanoviska, dokáže vás každý lehce vystrašit. Když nevíte přesně na čem jste v nějaké otázce, ovládne vás nejistota. A když tehdy se cítíte ponížení, v nejbližší podobné situaci pustíte se do boje i kvůli nějakému bezvýznamnému detailu a nebudete chtít se vzdávat. Kým nezískáte pevnou sílu vůle a sebejistotu, jednou vás ovládnou myšlenky, jindy emoce.

 

6..jpg

 

 

6 – 8 : stresové číslo 2

Kvůli své emocionální citlivosti a touze po moci přitáhnete na sebe hněv druhých. Tento postoj poukazuje na vzor sobectví a arogance, přinesené s sebou z minulých životů. Spolu s tím na štiplavý jazyk jako obranu. Ještě i teď můžete být velice sebe-střední, a jste rádi, když můžete dokázat, že jiní jsou na omylu, jen proto, aby se ukázalo, že pravdu máte vy.

 

Opovrhujete okolním světem a vytvoříte takové podmínky, které opravňují toto vaše stanovisko k sobě a ke světu. Máte velmi malou schopnost vyjádřit něžné city. Hrubým chováním a metodami zklamete a urážíte těch, kteří touží po vaši lásce a přátelství, ti na oplátku taky se chovají k vám zklamaně, a takto jde dokola.... Vaše hrdost a ego je postavena vážným výzvám, kým neuvolníte své vnitřní bloky a neobracíte se ke světu, abyste se usilovali o zrušení lidského utrpení.

 

Obvyklé závislosti: rychlost a nebezpečí, zábava, hazard, jídlo, sex, zvyky, sladkosti, peníze a moc

 

7..jpg

 

6 – 9 : stresové číslo 3

Je to opět syndrom citových příznaků, ve kterých emoční proudy v rozcházejí třemi směry, a to ve stejnou dobu. Jen poté můžete dosáhnout veselou mysl, když své nižší JÁ podřídíte těm pokynům, které posílá k vám vaše vlastní duše přes jemný hlásek intuice. V minulé inkarnaci zřejmě žili jako mučedník, měli jste pocit, že každý se obrátil proti vám, proto teď můžete být ve vyjádření svých citů zdrženlivý a někdy i urážlivý.

 

Tento vzorec poukazuje na to, že když máte pocit, že objekt vaší touhy neopakuje vaše city, jen obtížně dokážete kohokoli milovat upřimně, z hlubokého srdce. Proto nevědomě přitáhnete do svého života právě takového partnera, který bude citově náročný, nedokáže dát tu pravou lásku a přinese do vašeho domova právě to, čeho se nejvíc bojíte.

 

Emocionálně jednou z vás proudí ledový chlad, jindy jste ve stavu nevázaného vytržení, v další chvíli vaše chování se přehoupne do náhlého pesimismu a smutku. Každý krok vašeho života ztrpčují zpoždění a zklamání. Pohleďte do očí své situace, a přepracujte se labyrintem svých emocí a potom dokážete hodně pomáhat těm, kteří by taky chtěli upustit své depresivní citové nálady

 

3.jpg