Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 11. 2012

12.12.2012

 

Mimo zajímavé kombinace čísel není nijak zvláštní den. Pro toho, kdo se narodí tento den, bude zvláštní v tom, že bude mít roviny nového tisíciletí, rovinu ODDANOSTI VĚCI, rovinu INSPIRACE, i rovinu SATURNU, které mají ještě i předchozí generace.

Jedině pozoruhodné je, že bude novoluní ve STŘELCI. Jinak je to jen mediální humbuk, ale když to poskytuje důvod  k celosvětové meditaci, je to v pořádku, meditace navíc nikdy není na škodu

Jako čistý STŘELEC bude zřejmě plno víry a idealismu ,může to být i holka/ přitom plno vášní a idealistických očekávání na svého partnera /-ku/. Na to poukazuje generální signifikátor partnerských vztahů, planeta VENUŠE ve znamení ŠTÍRA, v sextilu na MARS a v kvadratuře na NEPTUN.

radix-12.12.2012.jpg

 

Na rozumové a komunikační schopnosti poukazuje planeta MERKUR, který ve STŘELCI není nejlépe, takové děti ve škole mají obvykle jen průměr-né výsledky, navyše když tato planeta je v napěťovém aspektu na NEPTUN /planeta klamu a iluzí/, bude to ještě horší. Výsledky ve škole budou ještě horší, když podle času narození planeta NEPTUN padne do 3.mentálního domu.