Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zodpovědná holčička

Holčička již ve svých šesti letech se jeví jako zodpovědné dítě, které je ale dost citlivé a přemýšlivé. Potřebuje prostor, aby si zvolila, zda bude své povinnosti plnit hned nebo až za hodinu, všechno jí dlouho trvá. Dlouho se obléká, snídá apod., je taková pomalejší a příkazy nedá docílit, aby zrychlila své tempo. Je emocionálně nevyrovnaná, dokáže ji rozhodit maličkost a dokáže opravdu udělat scénu kvůli docela nepodstatné věci. Luna kvadrát Neptun, Venuše kvadrát Pluto, z hlediska živlů kombinace Země - Vzduch/

 

sfpage.jpg

Je velice upovídaná. Na pískovišti si nebude tolik hrát, jako diskutovat. Luna v Blížencích. Učitelku vnímá jako autoritu a netroufla by si jí odporovat. /Asc. v Kozorohu, /

Se svým Marsem v 1.domě horoskopu již od malička je větší dítě, vždy vypadala minimálně o rok starší. zatím se ji tato statná (ale ne tlustá) postava drží, i když v rodině rodičů nikdo takovou vysokou, silnější postavu nemá. Jako zájmová činnost taneční kroužek odpovídá jejímu temperamentu s Venuší v Beranu. Časem, kdyby se jí nechtělo nijak sportovat, s Jupiterem v 1.domě hrozí /i když z hlediska osudu je to moc dobré umístění/ přece jen přibývání na váze.

 

Díky této velké postavě bude mít i velkou životní sílu, dobré zdraví, plno vůle a dynamiky. Jejím problémem může být pesimismus. Nespokojený nebo citově zraňovaný Vodnář je však schopen neuvěřitelných verbálních hrubostí.

 

ka-c.jpg

 

Největší strach má z nedokonalosti. Je silná osobnost, kdy převahu planet má v rohových domech a v kardinálních znameních.  

Dítě, introvertní individualista, které to v životě někam dotáhne. 

 

Pluto v 12.domě v konjunkci s Ascendentem by jí mohl časem dělat nějaké problémy. V HD mapě v bráně 10 - chování, fixní vzorce.  Jejím karmickým úkolem je jít vlastní cestou, ale přitom neškodit jiným. Když se stane, že kvůli své případné aroganci a povýšenému a diktátorskému chování /Saturn opozice Uran/  ublíží jiným, musí rozpomenout na své nadání jak zacházet s lidmi, ale musí jít vlastní cestou, i když kvůli nezkušenosti riskuje, že odcizí a urazí jiných. Energeticky nejsilnější má krční čakru, až na 99%. Takové dítě nesmí být zesměšněna, když přednese se zápalem nějakou báseň, mohla by z toho tak traumatizovaná, že by mohla mít problémy se štítnou žlázou, slyšela jsem podobný případ, že v pozdějším věku dostala rakovinu hrtanu.

 

 Holčička s nedefinovanou Hlavou a Adžnou je pod velkým tlakem, aby našla odpověď na všechny otázky života. Musí se naučit filtrovat, co jí bude zajímat a co nechá bez povšimnutí. Může se opírat o svou emocionální autoritu a naučit se čekat a reagovat. Ale to platí pro každého s podobně /ne/definovanými centry.

ka-hd--profil.jpg

4.jpg