Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stresové čísla - 8.

8 – 9 stresové číslo 1

Vzhledem k předchozímu zneužití vůle teď budete muset vybrat mezi sobeckou touhou po moci a nesobeckou službou poskytnutou pro lidstvo. Máte v sobě silné sebeovládání a touhu řídit a ovlivňovat jiné lidi. Snadno uspořádáte životy druhých a řeknete jim, co by měli dělat. To jste učinili i ve svých minulých životech, je možné, že v tomto životě již s tím přestanete. Takto lépe zvládnete svůj vlastní život.

 

Máte stejnou šanci stát se zachráncem lidstva, jako i diktátorem toužícím po moci. Použijte svou originalitu a své odhodlání na sebe zlepšení a celý svět z toho bude mít prospěch. Navenek se jevíte jako zdrženlivý a poněkud nevrlý, rozum máte vynikající, za tím vším je schované tvrdohlavé odhodlání překonat překážky a dosáhnout své cíle. Máte dát pozor, abyste přitom nikoho nezašlápli.                                                                                                     

 

Obvyklé závislosti: rychlost a nebezpečí, kino, hazard, sex, alkohol, peníze, moc, sport a práce. 

7..jpg

 

 

NULA jako stresové číslo 

Jaká je situace, když oba čísla jsou stejné – například když někdo má stejné duševní číslo i číslo osobnosti, nebo životní číslo se shoduje s některou složkou jména.

V praxi to znamená, že stresové číslo není. Každé číslo má tři kvality: přehnaně aktivní, pasívní nebo harmonickou kvalitu. Když dva čísla, které chceme porovnat, jsou stejné, stres pravděpodobně se projeví tak, že vzrůstá pravděpodobnost extrémních projevů.

 

5..png