Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marta Bartalová

 

Moje dcera Marta Bartalová narodila se 16.10.1987, kdy jsem měla astrologicky velice obtížné období, Saturnskou a Uranskou opozici. Tragicky nás opustila 31.5.2005 kolem půlnoci.

marta-radix.jpg

Narodila se vlastně jen dva měsíce před pilotem Andreasem Lubitzem, který tragicky spáchal sebevraždu i s pasažéry letadla, které pilotoval /je uveden ve složce Zdravotní astrologie - Deprese/. 

 

martuska-na-private-----kopie.jpgDcera byla aspoň chvíli součástí mého života, jsem za to vděčná, i když to bolí, ale ona se nahoře sama takto rozhodla. Když jí byla ukazována cesta, která se bude tu a tam klikatit, ona si přála, aby ty kličky už byly rovné.

 

Že přece každá cesta má rovné úseky, ale ty si musíme zasloužit. Její duchovní vůdce řekl jí, že každá klička jí dává možnost zastavení, že kdyby měla tu cestu už rovnou, mnohému by neporozuměla a musela by se vracet více, než bude nyní. Ona si ale vedla svoji, že jinak dolu nepůjde, jen když ta cesta bude rovná. Mistr musel vysvětlit blíže, že kdysi udělala chybu, že se vysmála životu a že aby pochopila o čem život je, bude se muset dívat, jak žijí druzí..... to je hlavní důvod, proč byla její cesta ukončena tak v mladosti.

 

bartalova-m.karm.vzorce.pngPořád jsem hledala odpověď na otázku, proč se to stalo, proč se to muselo stát. Když se mi dostala do ruky kniha Camily Karolinss, Jméno je váš osud, začala jsem taky horlivě počítat vzorce jména, nejdřív samozřejmě u mé dcery. Připadalo mi, že její vzorec jména přesně odpovídá tomu, co je popsaná jako teorie v knize. Počítala jsem tedy dále, ale čím víc vzorců jsem počítala, tím víc jsem nabyla dojmu, že něco nesedí. Není možné přece karmu odbýt a zrušit změnou jména, ani změnou některého písmenka ve jménu.

To by bylo moc jednoduché.Karmu je možné jen odpracovat.  Proto jsem začala studovat i astrologii. Radix zrození mé dcery vykazuje velice obtížné planetární konfiguraci, ve znamení i v domech. Jako sluneční znamení VÁHY s Lunou ve LVU se jí určitě velice těžce žilo s Venuší ve ŠTÍRU, která navíc je ještě i v konjunkci s Plutem ve ŠTÍRU. Jakoby ve ŠTÍRU na druhou.

Poškozené citové planety, LUNA a VENUŠE jí daly velkou emocionální labilitu, LUNA v 8. štírovském domě pod palbou na Merkur, Venuši a Pluto /Luna představuje i matku/ vypovídá o tom, že již jako nenarozené dítě velice trpěla určitě kvůli tomu, že já jsem měla astrologicky velice náročné období a toto utrpení se jí dostalo do vědomí a vyvěrala se na povrch hlavně v období, kdy se dostala do věku probouzení hormonů.

V roce 2006 tranzitní SATURN se dostal na její LUNU, a jak jsme vyčetli z její deníků, byla velice nešťastná a velice trpěla.

 Hodně obsazený 11. dům - kamarádi, kteří ji sváděli k bohémskému stylu života a kterým se hodně přizpůsobovala. Se svým fyzickým temperamentem k tomu měla zvlášť velké sklony. 

 

Fyzický temperament: Středně-sangvinický   33 - 55 

Emocionální temperament: Sebeobětavý -  Srdeční čakra - ochrana Ega - nejslabší  25 - 68 

Intelektuální temperament: Produktivně-umělecká  71 - 47 

 

marta-cakry.jpg

 

 

 

 

Tu nešťastnou konjunkci Venuše/Pluto ve Štíru měla v bráně 28 - hledání smyslu života.

bartalova-m.-hd-profil.png

 

 

Co by bylo kdyby........ četla jsem, že nic není náhodné, ani předčasné narození, ani císařský řez, všechno se řídí jemnými vlákny karmy. 

Tranzitní Pluto 3 roky balancovalo na jejím Ascendentu. Kým já za podobných tranzitů jsem byla zasvěcena do REIKI II. u Mirka Čapka a začalo pro mně období znovuzrození v r. 1997,  ona prožívala své soukromé peklo, které úspěšně tajila /Ascendent ve Střelci, Luna ve LVU/.

 

 

tablokep-----kopie.jpgFotka na maturitním tablu, kde se objevila již s černým pruhem.