Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 10. 2015

Nebezpečné minulé životy

Skončila jsem přednášku v jednom menším městě. Vzadu na mně čekalo ještě několik lidí se soukromými dotazy. Mezi nimi i krásná mladá žena, a se slzami v očích prosila o pomoc. Nemusela ani nic moc vysvětlovat, stačil jeden pohled na nepřítomné oči a chvějící se tělo. „Je mi strašně špatně, stále mám zimnici a takhle je mi už dva měsíce. „Dělal s vámi někdo nějakou psychickou manipulaci?“

„Ne, niko. Přečetla jsem si Moodyho a zkusila ten návod.“

„ Kde jste zůstala?“

„Ve třináctém století. Můj nynější muž byl ženou a já mužem a něco se tam stalo. Cítíte, jak mi nepravidelně tluče srdce?

Přestože bylo už deset hodin večer a čekala mě ještě tříhodinová cesta do Prahy, usoudila jsem, že v tomto případě rozhoduje každý den. V rohu sálu bylo vhodné ústraní, a pomocí hlubinné terapie jsem vrátila nešťastnici zpět do 13. století. Žila tehdy v chýši pod horami. Konflikt spočíval v tom, že žena, asi velmi zlá, mlátila svého muže klackem a nadávkami hnala daleko od chatrče do zasněžených kopců. Zakopával, potácel se, nemohl už běžet, dýchat. Zdálo se, že je nemocný. Nakonec vysílením padl.

Žena sedí proti mně a chvěje se na celém těle, zimnicí jí cvakají zuby, po tváři tečou slzy. Mám málo času, snažím se proto urychlit průchod časem. Ale nemám šanci. Záchvat trvá půl hodiny. Po této době se její tvář vyjasňuje, zklidňuje a já vím, že už překonala svoji „smrt“.

„Kde se nacházíš?“

„Jdu za světlem. Jsem u brány nebe.“

A zase ubíhá pozemský čas, zatímco v krásné dimenzi  mimosmyslového prožitku se zastavil a nelze spěchat.

Návštěva různých míst světa Afriky, Austrálie a Číny – prodlužuje sezení do pozdních nočních hodin. Nakonec ji osudové pouto přivádí do Čech, kde se ve vyměněných rolích oba partneři opět setkávají. Jde do zrození, projde ještě několik příhod života, který žije v současnosti, a teprve pak ji vyvádím ze zimničního děsu a deprese. Uzavírám hluboké podvědomí, aby se mohl život rozvíjet a realizovat podle zákonů přírody a vesmíru Nyní a zde.

Posuzují-li tento případ podle jiných, se kterými jsem se setkala, jsem přesvědčena, že by se vlastní silou z této psychické zkušenosti nedostala.

Uzavírala jsem otevřené podvědomí už mnoha lidem. Trpěli následky neodborné manipulace s jejich myslí. Jsme svědky mnoha nabídek jednotlivců i sekt, které slibují lidem vyléčení ze všech obtíží, garantují znovuzískání ztracené paměti či její vylepšení, návraty do minulých životů a další zajímavé prožitky. Za dobu své praxe jsem velmi dobře a zblízka poznala, jak je nebezpečné svěřit se do „péče“ samozvaným psychoterapeutům, lidem, kteří nemají příslušné vzdělání a v mnoha případech ani žádoucí etický profil. Sledují často jen získání nadvlády nad člověkem, zmanipulování jeho myslí pro své cíle, aby z něj mohli různými způsoby těžit, nezřídka i finančně. V některých případech se objevuje i působení černé magie a „oběť“ je pak udivena, když stále vidí před svým duchovním zrakem obličej , či oči svého „láskyplného“ terapeuta. V noci vlivem tohoto působení lidé nemohou spát, protože myšlenkové napojení na podvědomí nadále trvá. Odborníci varují: ten, kdo se snaží zkoumat své zkušenosti v regresi, si musí být jist, že osoba, kterou žádá o pomoc, je pro tento úkol řádně kvalifikována.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář