Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 10. 2013

Bahia Bakari

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Bahia_Bakari

 

 

Jemenský Airbus se 153 lidmi se zřítil do Indického oceánu poblíž souostroví Komory. Záchranáři z moře vylovili jednoho žijícího pasažéra, čtrnáctiletou dívku. Pátrací týmy už objevily i první mrtvé a trosky stroje.

 

bahia--radix.jpg

 

 

Jediná zachráněná, Bahia Bakari - pochází z rodiny, která má kořeny na Komorských ostrovech.  Je narozena se Sluncem ve LVU, vycházející znamení /ASC/ Kozoroh. Je velmi skromná holka, která pochází z velmi chudých poměrů.  /Vladař horoskopu Saturn v 2. majetkovém domě/. Ale je v Beranu, kde není nejlíp, v docela napěťových aspektech .

Otec rodiny, chudý poctivý popelář se rozhodl, že navštíví příbuzných na Komorských ostrovech, našetřil peníze, a protože nemohli jet všichni, rozhodl se, že jedou Bahia s matkou. Let dostala za odměnu, protože se dobře učila, byla poslušná, jeli tam na prázdniny. Jim se tam nechtělo, matka nechtěla, aby Bahia letěla. Varování, tušení nečeho - Neptun na Ascendentu. Ona byla den před odletem na filmu, kde letadlo havaruje, a přežije jediný člověk. To může dát Neptun. Normálního člověka by nenapadlo den před odletem podívat se na takový film.

 

Kozoroh je nejvíc zemité znamení, chce cítit to bezpečí země. Další takové znamení bylo, že matka vzbudila to nejmladší dítě a strašně přitom brečela, nikdy předtím to nedělala.

 

Pluto ha hrotu 10.domu - může jít o věci týkající se povolání, problém s matkou. Slunko kvadrát Pluto - dominantní otec, určitě do budoucna přitáhne dominantního partnera. Kvadrát Venuše-Saturn /chudé poměry/, taky někdo blízké může odejít ze světa dříve, než je zdrávo.

Hrozilo jí utopení, protože má MARS v RAKU, neuměla ani dobře plavat, jí v podstatě zachránila ten Luna trigon Jupiter, taky ASC v Kozorohu, ten se nevzdá,

Ona si myslela, že je jen otázka času, že ji začnou hledat

 

 

Jak se to stalo: Ona se nepřipoutala, šla na toaletu vyčistit si zuby. Ona měla původně sedět na jiném místě. Matka ji přesunula, odborníci říkali, že sedadlo, kde seděla, bylo nejlepší místo pro záchranu, navíc nebyla připoutaná, Pilot se snažil přistát na hladině,

Jak ona má ty kvadratury mezi 6.domem, říká se, že Mars v 6.domě může dát nějaké operace, měla zlomenou klíční kost, spolykala spoustu benzínu i s vodou, byla v šoku, ale přežila to.  Další šance, že se zachrání, vyslali nějakou loď, po 9-10-i hodinách ji našli, byly velké vlny, bylo tam jedno štěstí za druhém.

 

Opozice mezi 6. a 12.domem, Mars tam přímo říká o nějaké operace, Naštěstí URAN, spoluvladař 1. domu není špatně aspektovaný, je to taky obrovská pomoc. Aspekt Luna sextil Venuše trigon Jupiter – jí taky dalo psychickou sílu  vydržet.

Její otec asi bude do smrti vyčítat, že je nutila cestovat, ztratil manželku.

Napsala knihu: Já, Bahia, zázračně zachráněná