Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 4. 2017

Emmaunel Macron

 

Emmanuel Macron se narodil 21.12.1977  v Amiens, v 10:40, s Ascendentem v Kozorohu, nebo spíš těsně na začátku Vodnáře. 

Má určitě širší pohled na svět a na všechno kolem, než Le Penová, když fyzicky je Flegmaticky-Sangvinický typ. Nenechá se ovládnout davovými náladami. Není egoista, jako Vášnivý typ chce rozdávat víc, než co přijme - možná by se to týkalo i státní kasy. 

 

macron-cakry.jpg

 

Ale či má pravdu v tom, že Francie má přijmout víc imigrantů, to nevím. Po teroristických útocích, které poslední dobu zažila Francie, je nespíš idealista. /planety ve Střelci/. Má sice pravdu v tom, že Francie spáchala zločin při své kolonizační politice v minulosti, ale s Neptunem v 10. domě chce být dobročinný, dobře se prezentovat na veřejnosti, ale podle svého typu myšlení nevidí tak daleko, jako Le Penová. Produktivní typ vidí vždy dál, než Harmonický a Praktický typ.

 

Emmanuel Macron podle svého typu myšlení má horizont tak do jednoho roku, a podle svého horoskopu je emocionálně frustrovaný /Luna v kvadrátu na Mars a v opozici na Uran/ proto hledal a našel oporu a tolik let starší manželce. Tvrdé planety Mars a Saturn v 7. domě naznačují, že bude mít tendenci k nekompromis-nímu  řešení určitých otázek Evropské Unie. 

macron-radix.jpg

 

 

 

12..png

 

Z hlediska Human Design má definované všechny brány lásky, Inkarnační kříž The Vessel of Love. Ale to moc nehraje roli v boji o prezidentské křeslo. Spíš postavení hvězd. 

macron-hd.jpg

 

15.png