Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miloš Zeman

 

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/mezi-poslanci-je-mene-dementu-nez-mezi-obcany-brojil-zeman-p/r~36e40d34e78911e5a8d7002590604f2e/

 

Narodil se v roce 1944 v Kolíně.

zeman--radix.jpg

 

Astrologické charakteristiky: je to noční horoskop a Luna v 10. domě ho předurčil alespoň jednou v životě se dostat na přední pozici v společnosti. Mírná většina planet v mužských znameních mu dává schopnost řídit, rozhodovat a vládnout.

Jeho myšlenky, činy a schopnost k jejich realizaci jsou v rovnováze. S dvěma planetami v zemském znamení Panny se nedá mluvit o dostatečném uzemnění. Navíc zrovna tyto jeho planety v 5. domě jsou aspektovány kvinkunxem - aspektem karmy. Luna kvinkunx Merkur - nedává zrovna harmonii mezi myšlenkami a city - jeho myšlenky jsou poněkud chaotické. Naštěstí většina planet na západě ho nutí spolupracovat a zohlednit názory jiných.

 

Se svým intelektuálním zaměřením produktivně-uměleckého typu mohl být dobrý prognostik, ale konkrétní realizaci svých myšlenek a uvedení do praxe by již měl přenechat jiným.

Fyzická konstituce: slabý melancholik, proto se nedokáže ukáznit v takových svých neřestech, jako kouření a pití, možná mu dává pocit uzemnění.

 

zeman-cakry.jpg

 

 

9..jpg

 

astroq.jpg

 

 

Má zcela otevřené centrum Ega a Solar Plexus, to znamená, že nemá v těchto centrech žádnou aktivaci, žádnou spící bránu. 

Když  nemá žádnou aktivaci v centru EGA,  vůbec nedokáže pochopit, co je to, co je hodný, významný, co je to hodnost, jak to změřit, jak toho dosáhnout – a o co vlastně jde? Vůbec mu nepřijde, že by to mohlo být nepatřičné,  když říká, že polovina národa jsou debilové.

 

Když nemá žádnou aktivaci v centru Solar Plexus, neví, o čem emoce jsou. Neví co cítit, Neví, co si přeje, nebo kdy být citlivý. Někomu to přijde normální a ani se nesnaží na tom změnit. Proč taky. Když je v takové pozici, že se může považovat pomalu za nadčlověka. 

 

gates.jpgMá aktivovaných 22 bran. Je zdravé, když počet aktivací v jedné skupině nepřesáhne 50 %.

 

Kolektivní energie je přínosem pro kolektiv nebo celé lidstvo.

Kmenová energie je zaměřena na to, co je nejlepší pro kmen, ať už je to rodina, skupina, komunita, rasa nebo země.

Individuální energie slouží pro seberozvoj, pro člověka samotného a nezáleží na nikom jiném v kmeni nebo v kolektivu.

 

17 bran aktivovaných ve skupině sdílení již vede ke zkreslení, neumí dobře posoudit, co je dobré stát. 

 

 

9..jpg