Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 5. 2015

Amelie Earhart

 

 

21.5.uplyne 84 let od doby, kdy Amelie Earhart jako první žena přeletěla Atlantský oceán.

Amelie Earhart se narodila 24.7.1897 v 23:30 h. V městě Atchison v Kansas, USA. 2.července 1937 zmizela nad Tichým oceánem.

 

Jak je možné, že někdo, kdo má vycházející znamení v klidném BÝKU, se dá na létání? Vladařem jejího horoskopu je Venuše, která se nachází v konjunkci s Lunou i Plutem ve zvědavých Blížencích v 2.domě jejího radixu. Tento stellium je ve znamení Blíženců, dává ji neklid, který je umocněn i tím, že vladař 9.domu /daleké cesty/ Jupiter a vladař 7. domu a spoluvladař 12.domu Mars se potkaly v konjunkci v 5.domě /koníčky, zábava/ - tato konjunkce jí dala neuvěřitelný energetický náboj a nadšení, entuziasmus. / Podobnou konjunkci měly Winston Churchill, královna  Elizabeth II, Petr Kellner / 

Sebedůvěru ve vlastní konání. Byla přesvědčena o tom, že je schopna dosáhnout svých cílů za každých okolností. Tato přílišná sebedůvěra se jí stala osudnou, protože tato konjunkce je poškozena napětím na Pluto do 2.domu, přičemž Pluto odpovídá osmému domu /krize/, a novým vladařem znamení ŠTÍRA. Hnala ji zvídavost a touha být první.

 

eahart-a.-radix.jpg

 

4.jpg

amelie-cakry.jpg

 

10..png

 

 

Konjunkci Mars/Jupiter má v bráně 40 - Samota, vysvobození. V létání našla pocit uvolnění. 

 

eahart-amelie-hd-mapa.jpg

 

9..jpg