Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 12. 2014

Andrea Bocelli

 

 

Andrea Bocelli patří mezi mé oblíbené zpěváky. Nejdřív pro svůj sametový hlas, ale jak jsem dodatečně zjistila, můj Jupiter v Panně je v konjunkci s jeho Ascendentem, Sluncem i Merkurem. 

Andrea Bocelli se narodil 22,9,1958 v Pise, Itálie.

bocelli-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Ascendentu má Slunce i Merkur, vladař ascendentu Merkur je v napětí na Saturn do 4. kardinálního domu. Nejenže jako Panna má citlivé zdraví, navíc vladař horoskopu Merkur je takto poškozen, Luna v Kozorohu je v pádu, dává oslabené zdraví, imunitní systém. Není divu, že s takovými dispozicemi Andrea Bocelli od dětství má oční potíže, až zcela oslepl. Ale v jeho karmickém vzorci jména to není vidět. Dejme tomu,že ve vzorci Dharmy.

Skromná Panna navzdory svému postižení a díky astrologickým dispozicím /Velký Trigon v zemských znameních/ se dokázal vypracovat. Dlouho se nemohl jako zpěvák prosadit. Byl odmítán vydavatelstvími. Živil se jako barový klavirista a zpěvák.. Zlom nastal v roce 1992, kdy jeho direkční SLUNCE ve ŠTÍRU byl v konjunkci s jeho nativním Jupiterem.

 

bocelli-cakry.jpg

 

 

 

Všechno se nedá vysvětlit ani pomocí Chronobiologické psychogenetiky, pomocí Human Design ještě méně. Ale sentimentální tón jeho písní odpovídá jeho emocionálnímu temperamentu.

 

andrea-b.-hd-profil.png

 

 

14..png