Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. 12. 2010

Harvey a Marilyn Diamondovi

3419-1.jpgTato kniha vyšla česky již v r. 1994, takže nevím, do jaké míry je teď známa, ale svého času byl velkým bestsellerem .

 

 

 

 

 

 

 

 

Harvey Diamond se narodil jako velmi nemocné dítě, a byl nemocný až do r.1970. Jejich data narození se mi povedlo vypátrat na Facebooku. 

Harvey se narodil 2.2.1945 někde v Severní Americe, v radixu má pěkný vzdušný TRIGON + T-kvadraturu s ohniskovou planetou Saturn.

harwey-d-r..jpg

 

Citace z knihy: "Narodil jsem se s kašlem. Jako novorozeně jsem ležel v nemocniční postýlce a trpěl vážnými zdravotními problémy, které se stále zhoršovaly......Jako dítě jsem se často budil uprostřed noci bolestí a spával na záchodě s polštářem  v klíně. ... Navíc jsem neustále trpěl nachlazením....Pamatuji si, že jsem bral tolik léků, až jsem se sotva udržel na nohou - proti kašli, proti zahlenění, proti bolestem hlavy, pro "celkovou úlevu" Díky nemocem a lékům jsem se cítil jako přejetý náklaďákem.

Až jednou byl odhodlaný něco s tým udělat a vzít život do svých rúk. Začal, pátrat,  a našel učitele i filozofii s názvem "Přírodní hygiena". Předkládá člověku jednoduchý, souvislý a jasný návod, jak vést dlouhý a činorodý život. Zabývá se všemi aspekty života, které se týkají našeho zdraví a též celkového dobrého pocitu.    " Po dvaceti letech bolestí a utrpení vše náhle skončilo během jediného dne. A bolest se již nevrátil nikdy. Ubral taky na váze 22 kilo, přestože normálně jedl. Od roku 1970 již svými neduhy netrpěl, ani znovu nepřibral.

 

2..jpg

 

 

Marilyn Diamond se narodila 13.6.1944 v 11:00 Am v Washington D.C.  Slunce konjunkce Saturn, Mars konjunkce Saturn mohou být aspekty zodpovědné za její dlouhotrvající těžký zdravotní stav. Dají tušit taky problémy s otcem. Poškozená Luna v Rybách zase problémy s matkou. Slunce a Luna v kvadrátu - při jejím narození mezi rodiči nebyla harmonie.

marilyn-d.-radix.jpg

 

Ale její základní zaměření /většina planet na východě a v horní hemisféře/, jí dávalo sílu vzchopit se. Silně obsazený 10.dům odpovídá skutečnosti, že dnes je veřejně známou osobností.

MARILYN:  "Když jsem v r.1975 ve věku 31 let konečně dostala příležitost sedět na trávníku před místním obchodem s biopotravinami ve městě Venice v Kalifornii a povídat si s Harveyem byla jsem nemocná a zoufalá. Více něž 20 let jsem trpěla křečemi zažívacího ústrojí. ... Na vysoké škole mi toto neustálé fyzické utrpení bránilo účastnit se na společenském dění, kterého si ostatní užívali. Byla jsem proto popudlivá a napjatá, což neprospívalo mým vztahům. Nakonec jsem šla ve 20 do nemocnice na operaci, ale nikoli žaludku či zažívacího ústrojí, nýbrž chronicky vykloubených kolen. V důsledku standardního amerického jídelníčku, s množstvím masa, mléčných výrobků a vajec se mi odvápnila kolena natolik, že byl nutný chirurgický zákrok. ...Operace odstranila potíže s koleny, ale bolest v žaludku trvala dále. ... Když jsem se toho dne v r.1975 seděla s Harveyem na trávě a koukala do těch nejjasnějších modrých očí, jaké jsem kdy v životě viděla, byla jsem na tom špatně, jako nikdy předtím. Mé tělo se fyzicky hroutilo a psychicky jsem byla na dně.     

  Vydala se stejnou cestou, jako Harvey a podobně se uzdravila fyzicky i psychicky. Její vzorec je sice s vyvdaným jménem, protože rodné jméno se nepovedlo vypátrat,  poukazuje ještě na zdravotní potíže a horizontální osmička na slabší zdraví, ale určitě díky zdravé stravy vše zvládá naprosto skvěle.  Výslední 22 mluví o překypující energii, kterou určitě používá pro dobré účely.  Je tady možnost taky 58 - rizikovost ve všem, takže musí být opatrná při takových rizikových činnostech, jako řízení auta, přechod přes silnici...

 

 

00562425024_.jpg