Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 5. 2015

Miriam Stoppard

 

 

MIRIAM STOPPARD nar. 12.5.1937

radix-m.stoppard.jpg

 

 

Když deník Daily Mirror zveřejnil před časem novou fotografii své 75-leté přispěvatelky Miriam Stoppardové, okamžitě se objevily narážky na její vzhled. Populární britská doktorka totiž vypadá jako žena o 30 let mladší. Za svou podobu ovšem nevděčí plastickým operacím, ale především pravidelnému cvičení a zdravému životnímu stylu.

Miriam Stoppard je ve své rodné zemi celkem známou postavou. Kromě lékařské praxe pracovala i jako televizní moderátorka a napsala několik knih převážně o ženském zdraví. Klíčem k úspěchu je především její vzhled. Sama totiž podle svých rad žije, a když čtenářky vidí výsledný efekt, rády jí poslechnou.

 

 

 

stoppard-cakry.jpg

 

Není první osobou s Citlivým emocionálním temperamentem, kdo odmítá jíst maso, nebo aspoň omezuje na minimum. Učtě pociťuje víc na své duši,  na své psychice utrpení zvířat na jatkách. A taky zřejmě díky této stravě je zdravá a nepodléhá typickým potížím osob s velkou nerovnováhou Idy a Pingaly a nehrozí jí infarkt i když má velice slabou srdeční čakru. 

 

Spekulace o tom, že si k obličeji bez vrásek pomohla četnými plastickými operacemi, rázně odmítá. Před 20 lety si sice nechala drobným zákrokem upravit oči, ale od té doby žádnou operaci nepodstoupila.

„Zdědila jsem skvělé geny, zdravě jím a každý den cvičím. Jednu tajnou zbraň ale mám – mých 11 vnoučat, která mi dodávají energii. A pak je tu ještě láska, to je ten nejlepší vitamín,“ uvedla pro Daily Mirror.

Zachování krásy tak stojí úspěšnou lékařku spoustu dřiny, ale to není tím hlavním. Vzhled je totiž podle ní odrazem toho, jaký je člověk uvnitř. Ona sama se pak považuje za srdečného člověka.

 

 

 

 

11..png