Jdi na obsah Jdi na menu
 


Simon a Garfunkel

 

art-a-paul-cakry-spolu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Průměrná energie jejich krční čakry je 29,5, v pásmu Sentimentální, podle toho jejich zpěv taky zní sice hezky, melodicky, ale bez výrazné energie hlasového pásma, v porovnání se Skupinou ABBA nebo iL Divo. 

 

 

Paul Simon, nar. 13.října 1941, 2:33 v noci

paul-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrologické charakteristiky:

Mužské 5, ženské 5

Kvality 3 4 3

Východ 6, Západ 4

Noční horoskop, s Lunou v 11. domě

Hlavní téma: rozvoj vlastní osobnosti

 

 

 

simon-paul-hd.jpg

 

 

 

4.jpg

 

 

 

Art Garfunkel nar. 5. listopadu 1941 23.00 místního času

 

art-raix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrologické charakteristiky:

Mužské. 6, ženské 4

Kvality 2 4 4

Východ 7, Západ 3

Noční radix, s Lunou v 10. domě – známka popularity a úspěchu

Hlavní téma: rozvoj vlastních hodnot

 

 

 

garfunkel-art-hd.jpg

 

 

 

4.jpg

 

Potkali se na základní škole v roce 1953, když spolu vystupovali ve školní hře Alenka v říši divů.. V roce 1957 spolu založili duo Tom and Jerry a okusili první úspěch s malým hitem Hey Schoolgirl. Jako duo Simon and Garfunkel dosáhli slávy v roce 1965 se singlem The Sounds of Silence.

Jejich hudba byla uvedena ve filmu The Graduate, díky čemuž vešli do širšího povědomí publika. Jejich poslední album Bridge over Troubled Water, česky: Most přes rozbouřené vody, bylo poznamenáno několika odklady vydání, způsobenými jejich odlišnými uměleckými názory.

Simon a Garfunkel patřili mezi nejpopulárnější umělce 60. let a k jejich nejznámějším písním patří The Sounds of Silence, Mrs. Robinson, Bridge over Troubled Water a The Boxer.

Jsou držiteli několika cen Grammy, byli uvedeni do Rock and Rollové síně slávy a Long Island Music Hall of Fame (2007). V roce 2004 časopis Rolling Stone zařadil Simona a Garfunkela[1] na 40. místo svého seznamu 100 největších umělců všech dob.

Od rozpadu dua v roce 1970 se oba zpěváci několikrát sešli ke společnému koncertu. Nejznámější byl Koncert v Central parku, který přilákal 500 000 lidí.

 

/Wikipedie/