Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 10. 2013

WIM HOF

 

 

 

 

Wim Hof se narodil 20.4.1959

wim-hof-radix.jpg

Pro materialisticky založený západ dokázal možnost ovládnutí hmoty duchem.

Je schopen své tělo vystavit extrémnímu chladu, je držitelem několika světových rekordů,

Ponoří se do ledové tříště v kádi, vydrží v tom 1 hodinu 44 minut, V r. 2011 překonal svůj vlastní rekord, 1.50 minut, fotili ho termofoťákem , teplota jeho těla byl 40 stupňů, když vylezl z ledové tříště.

Pro lékaře je nevysvětlitelný případ. Začal intenzivně cvičit jógu, začal dělat intenzivní meditační cvičení podle tibetských nauk, mniši dokáží vytvářet teplo ve svém těle, TUMMO technika

Běžel i půlmaraton za polárním kruhem, běžel i maraton v Africe, v poušti, bez vody,

Dělal výstupy na hory, vylezl na Kilimandžáro, v šortkách, v tričku, v čepici, Na Everest nevylezl kvůli zranění nohy,ale stejně vylezl do neuvěřitelných  l do 7 400 metrů,

Medituje nad vnitřním ohněm,

Potápí pod led v zimě,

Dokáže ovládat svůj autoimunitní systém.

Horoskop má  fantasticky kompaktní, každá planeta je propojena s každou, vyjma LUNY,/emoce musí vytěsnit, když dělá takové cvičení/  každá z planet má 3 až 4 aspekty,v radixu má všechny konfigurace, ani jsem je všechny nevyznačila, protože by byl nepřehledný.

 

 Karmický bod  LILITH v BÝKU - ústředním motivem je smyslnost, on to vyloučil ze svého života úplně extrémním způsobem, tak jako potlačil svou emocionální stránku /Luna v Panně, - jediná planeta v horoskopu, která je bez aspektů/.

Jižní uzel v Beranu v 1.domě, on asi doteď nevyrostl z dětské vzdorovitosti, musí ukázat a dokázat svému otci i matce, čeho je schopen. Vnímal svou matku jako ženu velice pečlivou, kritickou, bez nějaké zbytečné vřelosti.

 

wim-hof--cakry.jpg

 

Flegmatický fyzický temperament s velice vysokým procentem 2. čakry, jako by měl pod sebou velice široký a pevný posed. 

 

 

 

9..jpg

 

wim-hof--hd-mapa.jpg

 

 

12..png