Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 1. 2011

Iva Kubelková

 

 

 

Narodila se 8.5.1977 v Písku, ŽČ 37/10

 

kubelkova-radix.jpg

 

Iva Kubelková má ve svém radixu velice zajímavou konfiguraci planet, která svědčí o nevšední osobnosti. Velký Drak, kde po hlavní diagonále běží Venuše konjunkce Mars v Beranu v opozici na Pluto - výrazný emocionální život + T-kvadratura s ohniskovou planetou Saturn. Bohužel přesný čas není znám.

Její vzhled, krevní obraz a jiné   hodnoty, které lékaři obvykle sledují, dokazují, že nijak netrpí v důsledku vegetariánské stravy.         

clipboard01.jpg

 

                                       

Iva Kubelková se veřejně hlásí k tomu, že nejí maso a klidně přidá i několik důvodů, proč tomu tak je. Podle slov Ivy Kubelkové je vegetariánství projev humánnosti a neagresivní povahy . Je několik důvodů, proč člověk nejí maso. Mohou být třeba i egoistické. Iva Kubelková totiž jednou řekla, že věří tomu, že každá buňka našeho těla nese určité informace, tyto informace má v sobě i maso zabitých zvířat, které zkonzumujeme. A my pak musíme počítat s tím, že absorbujeme např. určitou agresivitu nebo i strach před smrtí, který zvíře zažilo. Neegoistické důvody jsou ještě jasnější – jde tu o soucit s žijícími bytostmi. Modelka přiznává, že se kvůli tomu, že nejí maso, se naučila připravovat sóju na mnoho způsobů, a to tak, že je někde téměř od nerozeznání od skutečného masa. Kromě toho, že je Iva vegetariánkou, je také příznivkyní východních filozofií, hlavně buddhismu. Podle jejího přesvědčení by měl člověk k životu přistupovat tak, že vše v něm má nějaký smysl, pak se totiž snáze vyrovná i s těmi špatnými věcmi, které nás potkávají.