Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jan Hnízdil

 

MUDr. Jan Hnízdil se narodil 14.8.1958 v Jičíně. V r.1984 dokončil Fakultu všeobecného lékařství Univerzity Karlovy. Nedávno dostal od vědců z Klubu skeptiků cenu Bludný balvan, kterou dosud udělovali šarlatánům a pochybným léčitelům. Přitom nevyznává žádné alternativní metody, nepoužívá kyvadélko, nevysílá energii, nepíchá do nikoho jehličky. Jen se snaží vysvětlit nemoc jednoduše a hledat příčiny. Nesnaží se léčit, ale uzdravovat.

hnizdil-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tahounem ekonomiky je farmaceutický a zbrojní průmysl. Oba jsou založeny na podobném principu. Farmaceutický na tom, že je třeba lidi neustále udržovat ve strachu, neznalosti, nemocnosti. Ideální je člověk ne úplně zdravý, ale ani ne mrtvý, takový polomrtvý, aby byl schopný platit léky a pojištění. Ve zbrojním průmyslu to funguje podobně. Je třeba expandovat zbraně, takže je potřeba udržovat drobné konflikty. Nemůžeme dovolit jednu válku, kdy by proti sobě stály mocnosti jako Rusko a Amerika. Ta by byla zničující pro všechny. Ideální jsou různá menší ohniska, aby bylo kam dodávat zbraně. Štvát lidi proti sobě.“

 

jh-cakry.jpg

 

 

 

 

Karmický vzorec jeho jména je velice zajímavý, podle teorie by měl být těžce karmicky zatížený, taky oba rodiče "karmičtí",  měl by být závislý, obézní, krutý, jako lesní vrah Viktor Kalivoda /má stejnou růžici ve vzorci jména/ měl se dávno zabít nebo být zabitý s výpočtem kříže 16. Já tady vidím spíš dokonalou vyváženost, rovnováhu a zasvěcení do otázek života, které jiným jsou velkou neznámou.

 

jan-hnizdil-karm.vz..png

 

 

 

8..png

 

 

Konjunkce Jupiter/Neptun je aspektem plodné imaginace, může se projevit v různých oblastech života /papež Jan Pavel II – náboženství/. Je velice citlivý, proto bylo Janu Hnízdilovi předurčeno dostat se na dráhu lékaře, který i s klasickým medicínským vzděláním se dostal k alternativnímu pohledu na otázky zdraví a nemocí. 

 

 

jan-hnizdil.jpg

 

4.jpg