Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 5. 2017

František Rajtoral

 

Uzamčený ve vlastním světě, kde se dveře na svobodu hledají strašně obtížně. Svázaný ošklivými démony, jež bez pomoci zvenčí nejdou odehnat. Bojující s neodbytnými depresemi, které člověka sžírají zaživa. František Rajtoral vyřešil devastující problémy v osobním životě fatálním způsobem. Oběsil se. V bytě v tureckém Gaziantepu údajně nezanechal dopis na rozloučenou, ale dlouhý seznam dluhů. Roky bojoval se závislostí na hazardu, neúspěšně se léčil. Nic nepomohlo. Příběh skvělého fotbalisty se v neděli strašlivě smutným způsobem uzavřel.

rajtoral-radix.jpg

František Rajtoral se narodil 12.3.1986 v Příbrami s velice nízkou životní energií a se slabou dobití čaker na všech rovinách své osobnosti. Melancholický fyzický temperament je vyrovnaný, ale velice slabé fyzické bytí. Výbušná energie mládí to dobře maskuje, často to nikdo nevšimne, proto když odezní první období mládí, obvykle při 1.návratu Saturna v 28-29 letech nebo ještě dřív, při těžkých tranzitech planet, tak mladý člověk, do té doby plný života a veselí, dostává se do emocionální a fyzické krize. Hlavně když má takové slabé dobití srdeční čakry, jako František. Nazývá se to taky odolnost proti vlastnímu sebezničení. Velká nerovnováha mezi Idou a Pingalou vyostřil všechny extrémy jeho temperamentu. Vzpomínaný únavový syndrom se dá dát do souvislosti  se slabou životní energií a s nízkou motivací /energie srdeční čakry/. 

 

cakry-rajtoral.jpg

František musel emocionálně trpět již od roku 2011, kdy tranzitní Pluto dělal kvadrát na jeho Lunu v Beranu. S pěti planetami v oni se mu povedlo z času na čas se vybičovat, vyhecovat se, ale když tranzitní Saturn udělal kvadrát na jeho poškozené Slunce /zdroj životní síly/, tak již dál nemohl. Mars v konjunkci s Uranem v jeho radixu ho sváděl k impulzivnímu, nepromyšlenému jednání s nenapravitelným koncem.

 

Podobným případům by se dalo předejít, kdyby rodiče, trenéři věděli víc o svých svěřencích i z tohoto hlediska. 

12..png

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář