Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 6. 2017

Vinicius Júnior

 

 

Na internetu se objevil článek: na fotbalové výsluní se dere další brazilská hvězdička. Jmenuje se Vinicius Junior. Teprve šestnáctiletý talent Flamenga si již vysloužil přezdívku “nový Neymar“ a svými kouzly baví Brazílii, čím ale uhranul Barcelonu a Real Madrid, jenž za jeho služby neváhal nabídnout 61 milionů eur?

Ještě před pár měsíci byl považován za jednoho z dlouhé řady talentovaných brazilských fotbalistů, teď za něj ale Real Madrid nabízí 61 milionů eur a Vinicius Junior si užívá globální slávy. Že o něm nic nevíte? Nevadí. Tady je šest věcí, kterými mladý Brazilec zaujal fotbalový svět.

 

vinicius-radix.jpg

 

Vinicius Júnior se narodil 12.7.2000 a podle všeho má velice slabé slabé srdce. 6% - úplné minimum. Životní energie průměr.

 

vinicius-cakry.jpg

 

 

První zdravotní krizi by mohl mít v r. 2020, když bude mít období 1. Saturnské opozice, za rok zdravotní i emocionální krizi, když tranzitní Pluto bude mít v opozici na své Slunce i na Venuši.

Kolem roku 2033 bude mít tranzitní Saturn na svém Slunci i na Marsu. Za takovéhoto tranzitu zkolaboval i český Jiří Fischer, který má mnohem silnější konstituci.

 

15.png