Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 1. 2016

Francisco Xavier

 

 

 

Franciso se narodil do chudé rodiny. 2. dubna 1910, jednu hodinu v noci, v Pedro Leopoldo v Brazilii.  Jeho matka zemřela, když mu bylo pět let. Začal pracovat velmi mladý, s cílem pomoci své rodině. Jeho paranormální schopnosti ho dostaly pořád do potíží, ve škole, v kostele. Např.promlouval s duchy. Jeho otec se rozhodl ho nechat hospitalizovat. Zachránil ho až kněz, který tvrdil, že to jsou jeho dětské fantazie. V r. 1924 dokončil základní školu a již se nikdy nevrátil do školy. Musel pracovat, ale ani tvrdá práce v něm nepotlačila jeho vize a jeho schopnost promlouvat s duchy.

Zemřel ve věku 92 let, 30.6.2002 v 19:30 h. Podle přátel a blízkých prosil boha, aby mohl odejít v den, kdy celý brazilský lid bude velice šťastný. Tak se to i stalo. V den jeho smrti, země slavila dobytí mistrovství světa ve fotbale v roce 2002 (Chico zemřel asi devět hodin po utkání Brazílie – Německo).

Tvar jeho horoskopu: Jupiterovské vědro /duchovnost, filosofie, / Většina planet v kardinálních znameních naznačuje, že jde o dominantní osobnost, ale s touhou sloužit jiným.

 

xavier--radix.jpg

Souřadnost vládců: východiskem je recepce Merkur v Beranu a Mars v Blížencích

chico-xavier-sour.-vladcu.png

 

4.jpg

 

xavier-cakry.jpg

 

15.png

 

Hlavním tématem jeho života je rozvíjení tvůrčích schopností, bezprostřední projevování citů.

chico-xavier.png

 

 

 

8..png