Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 6. 2015

Teal Scott

 

 

 

Teal Swan Scott se narodila 16.6.1984 v Santa Fe. Čas neznámý.  Je uznávanou spirituální učitelkou, spoluautorkou Hay House a energetickou léčitelkou.

Již během prvních let jejího života bylo jasné, že na Zem přišla s aktivovanými mimosmyslovými schopnostmi jako: jasnovidění, jasnocítění, jasnoslyšení. Uměla manipulovat s elektromagnetickými poli a dokázala komunikovat s myšlenkovými formami. Na rozdíl od jiných dětí, se u ní s věkem tyto schopnosti neztrácely.

Její rodiče se živili jako průvodci v divočině (Wilderness Rangers). Získali práci v národním parku Wasatch-Cache v Utahu. V té době si bohužel vůbec neuvědomovali, do jak nábožensky vypjatého prostředí se přestěhovali.

Zvěst o schopnostech malé Teal se velice rychle rozšířila a její rodiče upadli v nemilost v rámci místní komunity. Někteří se jich dokonce báli. Teal byla kvůli svým schopnostem zavlečena do místní náboženské sekty. Rodiče neměli o ničem ani ponětí. Stalo se to díky rodinnému známému, ve kterého měli bezmeznou důvěru.

V této sektě byla Teal 13 let rituálně mučena a mentálně programována. Když jí bylo 19 let, podařilo se jí utéci. Od té doby působí jako duchovní "katalyzátor". Pomáhá druhým lidem rozvzpomenout si na energeticky propojenou JEDNOTU našeho vesmíru. Najít blaženost i ve zdánlivě naprosto extrémních podmínkách.

 

teal-s.-radix.jpg

 

 

Když jsem se podívala do jejího radixu, i kvůli jejímu věku, již apriori jsem nevěřila, že by mohla být tím, za koho se vydává. Je sice v radixu vidět potíže, kterými musela projít od mládí, např. aspekt Mars konjunkce Saturn ve Štíru, ale opozice na Neptun, i většina planet ve vzdušném znamení ve mně vzbudily nedůvěru ohledně její mimořádnosti. Ale možná má Jupiter a Neptun v 12. domě. 

 

 

teal-cakry.jpg

 

Taky skutečnost, že fyzickým temperamentem je Flegmaticky-sangvinický typ, jako např. Eduard a Míla Tomášovi je již pravděpodobnější, že je ten, za koho se prezentuje. FLS typ vidí ze světu nejvíc, a je obvykle nejvíc pohodový /nejen malý úsek, jako např. Citlivě-Cholerický typ s 10%-i, nebo Chobot a Guru Jára se svým 30%-i/

 

15.png