Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 9. 2015

Wayne Dyer

 

 

https://citaty.net/autori/wayne-w-dyer/

 

Narodil se 10. května 1940 v 3:13 v noci, v městě Detroit v USA.  V r. 2009 byla u něho diagnostikována leukémie. Zemřel na infarkt 29.8.2015. Leukémie, jaké i jiné nemoci krve souvisí se znamením Vodnáře, v jeho radixu hrot 12.domu, vladařem je Uran v konjunkci se Sluncem. Slunce v Býku dostává  tím pádem zabarvení Vodnáře. 

Většinu svého dospívání naneštěstí strávil v sirotčinci. Jen on sám však ví, jaký skutečný význam zastupuje slovíčko „naneštěstí“ v minulé větě. Velice brzy získal doktorský titul v poradenství. Během let 1958-1962 pak sloužil u námořnictva Spojených států. Následně se věnoval práci na St. John’s University v New Yorku.

 

 

dyer-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro radix je typické, že všechny jeho planety se nacházejí v pod obzorem. Svědčí o introvertní osobnosti, který přesto se proslavil po celém světě. Že nakonec podlehl infarktu, se dá vysvětlit, starý vladař horoskopu Jupiter je v napětí na Pluto v 5.domě - odpovídá znamení Lva. Vlastně všechny jeho planety z 1.domu jsou v napětí na Pluto, který je vladařem 8.domu /ŠTÍR/

Nebo ještě lépe pomocí Kronobiologie, kdy z přiloženého obrázku je vidět, že nejméně energie má u srdeční čakry. A v případě, že při nějaké nadměrné fyzické zátěži ještě i z toho odčerpal, tak byl hotový na infarkt.

 

Vycházející znamení v Rybách – senzitivní, neuchopitelné, obětavé a soucitné chování. Stejný Asc. jaký má Guru Jára

Vladař horoskopu Neptun na Descendentu, - Prahnutí po splynutí a silná touha se rozdat se ostatním v bráně 6 – tření, konflikt, starý vladař Jupiter je sice v prestižním 1. domě, ale v bráně 3 - /dětství a dospívání strávil v sirotčinci/. Těžké začátky vyjádří taky Saturn v 1.domě, spolu s Merkurem. Neptun v 6. domě – vyjadřuje touhu sloužit a obětovat se určitému ideálu.

 

Převaha planet ve fixních znameních - poukazuje na odolnost, výkonnost, stabilitu, schopnost dokončit dokončit, co začíná. Dominantní Venuše a Jupiter byly pro něho zdrojem energie, protože spolu s dalšími dvěma planetami jsou v kardinálních domech radixu. 

Merkur v konjunkci se Saturnem vyjadřuje přísnou, logickou a kritickou inteligenci. Jeho myšlení je hluboké, racionální, rozvážné a soustředěné, v bráně 27 – Výživa – účelem jeho myšlení je vysvětlit své myšlenky tak, aby byly stravitelné pro ostatní, kterým chce předat.

Nemá jedinou planetu ve znamení Střelce. Ale MC – hrot 10.domu je v tomto znamení, /pojmy pro Střelec: ideály, víra, expanze. Vladař 10. domu Jupiter je v 1.domě – světu odevzdá svou víru, ideály, které jsou základním stavebním kamenem jeho JÁ.

 

dyer-cakry.jpg

 

 

Wayne postavil svůj úspěch na třech úzce spjatých oborech působnosti – vytvořil pro sebe sama naprosto padnoucí koncept. Ten se skládal z veřejných přednášek a vystoupení, sérií audiokazet a pravidelných publikací nových knih. To proto je jeho tvorba tak neuvěřitelně rozsáhlá. Obrovským plusem, oproti ostatním autorům té doby, bylo v tom, že se neorientoval výhradně na obchodní vztahy, kam se ubírala většina literatury osobního rozvoje – orientoval se na mnohem širší spektrum čtenářů. Tudíž jeho poselství obsáhlo mnohem více příznivců napříč celé Spojené státy, později celý svět. Co mu přineslo tak neuvěřitelný obdiv? Na vše pohlížel a vše podával svým vlastním přátelským způsobem – například i kritiku. A lidé si jeho styl prostě zamilovali. 

Nemyslím si, že Ježíš vyučoval křesťanství, Ježíš vyučoval laskavost, lásku, zájem a mír. Radím tedy lidem následující: Nebuďte křesťany, buďte takovými, jako byl Ježíš. Nebuďte buddhisty, buďte takovými, jako byl Buddha.”

 

dyer-w.-hd..jpg

 

Starý vladař horoskopu Jupiter v bráně  3 potíže na začátku, nový vladař Neptun v bráně 6 - tření/konflikt.  Jak píšu na začátku, většinu svého dospívání strávil v sirotčinci.

 

 

 

 

2..jpg