Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 8. 2020

Postižené dítě

 

 

Dítě narozené 11.12.2014  v 12:35 SEČ Bratislava 

sfpage.jpg

 

 

Diagnóza:  dítě těžce postižené, mozek nepracuje s informačními impulsy. Paraplegik, zatím vůbec nerozumí a nekomunikuje. zle vyvinuté srdce, po narození hned operace. Slabé srdce potvrzuje i čakrový profil, kde nejslabší je 4.čakra, nedokáže pořádně prokrvit velice vyvinutý mozek a taky silnou 2. a 3. čakru.         

cakry.jpg

 

   V horoskopu  má velice slabě zastoupen živel vody, v kombinaci se silnou 2.čakrou nedokáže pořádně vyloučit ze svého těla toxíny, a pořádně rozproudit látkovou výměnu. Tady pomůže strava bez masa a uzenin, strava, která obsahuje hodně vlákniny, pravé celozrnné pečivo, ne to zabarvené, co prodávají v supermarketech. Pro pomoc její duši je dobré vědět, že dítě sice nekomunikuje, ale vnímá. Taky je třeba zkusit zvýšit energii 4. a 5. čakry všemi dostupnými alternativními metodami, jako barvy, polodrahokamy,  Bachovy květové esence, možnost změny  20- 30%. 

 

astroq.jpg

 

 

 Ze čtyř integračních kanálů má tři: 10 - 57 The Channel of Perfected form, kanál zdokonalené formy,

 

10 - 34  The Channel of Exploration - následování vlastních přesvědčení,

 

34 - 57 -  The Channel of Archetype - síly- původní kanál lidského archetypu.

 

Z dvaceti aktivovaných bran až 10 má individuálních, 5 na kolektivním obvodu, 5 na podporujícím obvodu. 10 bran aktivujících individuální obvod je přesně půlka všech aktivovaných bran,  to znamená, že nepřekračuje 50%  koncentrace v jedné skupině, takto nedochází sice ke zkreslení,   ale jen tak-tak, bude znamenat velkou práci  vytrhnout dítě ze zaměření hlavně na sebe a otevřít ho víc světu.     

 

Brána 57  je vysoce hudební a intuitivní. a nevědomé Země v bráně 22 - Brána otevřenosti - souvisí s levým uchem. Rodiče s dítětem by měli komunikovat pomocí hudby. Hudba by dobře rezonovala s její duší a je pravděpodobné, že by v ní rozproudila stagnující nervové impulzy.

 

Je dobré taky vědět, že  v hologenetickém profilu jsou planety z Human Design profilu:

Vědomé a nevědomé Slunce, Vědomé a nevědomé Země   - Aktivační sekvence.

Venušinu sekvenci tvoří : nevědomí Mars / JÁDRO - poslání /, nevědomá Venuše - SQ, vědomý Mars / EQ / , vědomá Venuše / IQ / , nevědomá Luna / Přitažlivost /, nevědomá Země / vyšší záměr /  Perlovou sekvenci tvoří vědomý a nevědomý Jupiter.

 

Vědomý Mars,  který v horoskopu má v 11. společenském domě, aktivuje bránu 41 - je to brána fantazie a je na kolektivním obvodu. Dítě pomocí své kreativity může být ve spojení se světem. Hexagram 41 je Start kodon - očekávání toho, co přijde - kóduje aminokyselinu methionin a souvisí s nadledvinkami.  Nedostatečné vylučování hormonů nadledvinkami mohly by být taky jednou z příčin zdravotních problémů.

 

 

Nevědomou Venuši má v bráně 40 - je to brána samoty, s kanálem 37 - 40 je ve spojení se svou komunitou - jako je rodina, lidé, kteří se o ni starají.  Bránu samoty má v lince 6, ale v průběhu života tranzituje do brány 64 , v lince jedna a vytvoří se kanál 47 - 64 - nejaktivnější mentální kanál. V oblastech života, kde má linku šest dochází k vývoji, který trvá do konce života.  

 

Dítě má velice silnou vůli,  definovaný centrum EGO, kde jsou i tři vědomé aktivace, v branách 21, 51, 26. Je šance, že z dítě se narodil s větším potenciálem, než se zdá a pracně ale, ale dá se z něho vytěžit mnohem víc, aby jeho žárovka se rozsvítila na maximum své kapacity.

 

Osa uzlů - Nodal polarities - probíhá čistě na individuálním obvodu.

Minulost - Dračí ohon v bráně ŠOKU 51 a vládne mu Mars v bráně 41 - START kodon. Budoucnost - Dračí hlava v bráně 57 - Jemný, vládne mu Venuše na kolektivním obvodu. Dračí hlava - budoucnost má podporu od Haumea.  Kde je Haumea, tam se daří. 

 

astroq.mand.jpg

 

 

 

 

hgp.jpg

 

 

 

 

9..jpg

 

 

                                                Aby ani numerologie nepřišla zkrátka, tak dítě má životní číslo 12/3 - kde 3: vyjádření a citlivost, 1: kreativita a sebedůvěra, 2: Spolupráce a rovnováha. 

 

 

3.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář