Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 6. 2016

Ota Pavel

Ota Pavel s narodil 2. července 1930.

sfpage.jpg

 

Je jednoznačné, že má velice náročný radix, Slunce v opozici na Saturn na hlavní ose, Luna kvadrát Saturn /aspekt dává dispozice pro deprese a jiné duševní choroby/

Vždy se velice zajímal o sport, byl trenérem, redaktorem. V únoru 1964 se u něho propukla vážná duševní choroba.

Z hlediska Kronobiologie má nejsilnější 2. čakru /Svadhištháha/, až na 99 % - tato čakra – charakteristika „flegmaticko-sangvinický“ - klid, trpělivost, odolnost. Je to dominantní složka s hodnotou až 154.

 

pavel-cakry.jpg

 

 

Ale jeho emocionální složka je velmi málo odolná, má charakteristiku „Citlivý“ - neporadí se s vlastními, ani s cizími emocemi. Přitom v jeho radixu jsou vidět aspekty, ve kterých jsou zakódované  emocionální nevyrovnanost, až depresivní a těžší duševní stavy. Má nejmenší hodnotu, 43. Tento typ při velkém stresu propadne buď duševnímu onemocnění, nebo spáchá sebevraždu. Velice náročný horoskop narození ho převálcoval, navzdory docela vyrovnané levé a pravé strany. 

Tento stav s nedostatkem emocionální energie byl v příkrém rozporu s jeho sportovním založením a velkým vnitřním klidem, vyplývající z jeho Flegmaticky-sangvinického fyzického temperamentu. Nesnáší velký emoční zátěž - přitom jako sportovní reportér byl vystavěn silným emocím, když naše reprezentace vyhrála nebo prohrála. Na stadionech při nějakém zápasu jsou obvykle velice přehřáté emoce, každý řve radostí nebo vzteky a taková přehřátá emocionální atmosféra bylo na něho zřejmě moc. 

Dále charakteristika jeho intelektu “Produktivně-myslící“, s převahou logické funkce.

Nemoci patřící k této čakře: Schizofrenie, epilepsie, Alzheimerova choroba a Parkinsonova nemoc. Sebevražedné sklony.

 

Biorytmy konec ledna - začátek února 1964 - vykazují velký propad jeho fyzické a intelektuální složky. Emocionálně odolal velice slabě.

 

 

biorytmy-unor-1964.jpg

 

 

 

4.jpg