Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 2. 2013

Oscar Pistorius

Nar. 22.11.1986, ŽČ 30/3  v 8:30 UT Sandton, Johannesburg s Ascendentem ve Vodnáři, kde hned v 1.domě radixu je planeta MARS v napětí na Slunce ve Štíru. Mars v 1.domě obvykle dává mohutnou energii, postavu vyšší, než průměr, v napětí na Slunce se nazývá vojácký aspekt, dává mu bojovnost, agresivitu, sílu poprat se se svým postižením.  Poškozená Luna ve Lvu je vladařem 6.domu, který mimo jiné  souvisí i se zdravím.

 

pistorus-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ale emocionálně na tom není dobře, když VENUŠE je v konjunkci s PLUTEM ve znamení Štíra, pro normální partnerský vztah je nepoužitelný a nebezpečný pro každou ženu, kdo s ním začne. Dává emocionální nenasytnost, chová se jako kudlanka nábožná, která po páření samečka sežere. Takový člověk by svého partnera/ku  by nejraději samou láskou "snědl"

 Při vyšetřování jeho činu se vyskytuje verze, že svou přítelkyni zastřelil omylem, protože se domníval, že do domu vnikl lupič. Ale nakonec i třeba když omylem, ale naplnila  se interpretace aspektu Venuše/Pluto

 

 Fyzicky je Sangvinický typ, je to dominantní složka jeho osobnosti. K tomu Štír se žleznou vůli a s výbušnou energií

 

pistorius-cakry.jpg

 

12..png

 

 

 

Slunce v bráně 14 - Silové dovednosti. Dokáže hromadit a zadržovat své síly.  Uzemnění v bráně 8 - Schopnost soustředění. S definovaným centrem Ega má silnou vůli. 

pistorius-o.-hd..jpg

 

 

10..png