Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Zelenka 2.

https://zpravy.idnes.cz/vyroci-heparinovych-vrazd-petra-zelenky-fp4-/krimi.aspx?c=A160510_142911_krimi_cen

Petr Zelenka, tzv. heparinový vrah se narodil 27.2.1976 je bývalý nemocniční ošetřovatel z Jihlavy, obviněný a odsouzený za 7 vražd a 10 pokusů o vraždu,[1] které měl spáchat od května do září 2006 na ARO havlíčkobrodské nemocnici za pomoci podávání silných dávek heparinu pacientům v bezvědomí. V této souvislosti je znám jako „heparinový vrah“. Někteří lékaři však jeho podíl na úmrtí pacientů zpochybňují.

 

pz-radix.jpg

 

V jeho radixu převažuje vzduch, který bez dostatečného množství ohně není schopný kreativních činů.

Petr Zelenka se podle vyjádření kamaráda v mediích údajně těžce srovnával se svou homosexuální orientací a měl problémy s alkoholem. V květnu 2006 se pokusil o první vraždu; muži upoutanému na lůžku podal heparin, s odstupem času celkem třikrát po 5 ml injekčně. Muž však přežil. První obětí se tak stal muž ve věku 68 let, kterému podal Zelenka heparin dvakrát.

Byl zadržen v prosinci 2006, byl usvědčen a odsouzen na doživotí.

V profilu jeho temperamentu je vidět velkou nevyrovnanost celkově i na všech složkách jeho osobnosti. Velká netrpělivost Citlivě-Cholerického temperamentu se hodí spíš pro hasiče, a jiné povolání plné stresu. Empatický emocionální temperament /za předpokladu dominantní pravé ruky/ - není důkazem pozitivní laskavosti k pacientům. 

 

zelenka-2-cakry.jpg

 

 

 

12..png

 

 

zelenka-p.-hepar.vrah.jpg

 

 

 

 

 

6..jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář