Jdi na obsah Jdi na menu
 


Emmanuel a Brigitte Macronovi

 

Brigitte Macronovou vzal její bývalý žák Emmanuel. Je starší od svého manžela aspoň o jednu generaci, mohla by být jeho matkou. Emmanuel je skvělý politik, má na to nadání /planety ve Střelci v 11. domě/, ale vnitřně je citově frustrovaný /Luna kvadrát Mars a v opozici na Uran/. Luna v horoskopu představuje matku a emocionálně frustrovaný muž v tak starší ženě obvykle hledá svou matku, citovou a emocionální oporu, kterou nedostal od své vlastní matky.

e.-a-b.-spolu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pořád jsme si volali, strávili jsme hodiny a hodiny na telefonu,“ vypráví Brigitte. „Postupně svojí trpělivostí /Flegmaticky-Sangvinický typ/ naprosto neuvěřitelným způsobem překonal veškerý můj odpor,“ přiznává.

Ale nedá se říct, že bude pro svého manžela emocionální oporou. Sama je citově frustrovaná, ale vzdělaná a bojovná dáma /Mars konjunkce Jupiter/, je mezi nimi spíš silný intelektuální vztah. Vyplývá to z jejich kompozitu, ve kterém, v domech představující soukromý život, /4. a 5. dům/ jsou škůdci, Jako Uran, Pluto a Saturn. Jejich společný život bude spíš o kariéře a životě na veřejnosti. Funguje mezi nimi dobře jen komunikace. Prakticky-Myslící Emmanuele podporuje ve svém manželovi spíš jen jeho slabosti, nekompromisní postoje vůči východním zemím Evropské Unie v otázkách imigrační politiky/, při manželské poradě veřejných záležitostí našeptává mu své omezené názory /Prakticky-Myslící/ - prezidentovi, který má taky typ myšlení nevhodný pro prezidenta, ale spíš pro středně-postaveného úředníka /horizont myšlení do 1 roku/. Společnými silami by mohli přispět k rozbití Evropské Unie, která ve svém velice špatném horoskopu i tak má náznak rozpadu.

 

e.-a-b.-spolu-2.jpg

 

 

 

Jejich manželství je jednoúrovňový, mají vůči sobě úkoly jen v intelektuální oblasti, za pár let, když tranzitní Saturn dojde na jejich společný stélium ve Vodnáři, možná, že jejich vztah i rozpadne. Mezitím i Emmanuel pravděpodobně emocionálně dozraje a již nebude potřebovat náhradní matku.

 

kompozit-b.-a-e-.jpg