Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo jsem

 

 

Něco o mně:

Narodila jsem se na Slovensku v Rimavské Sobotě.

Ukončila jsem Vysokou školu ekonomickou v Praze v r. 1980, ale v oboru jsem pracovala jen tři roky. Provdala jsem se v r. 1983, narodili se mi tři děti, během mateřské v r. 1991 jsem se dostala do plného invalidního důchodu. Teď, po tolika letech mohu soudit, že můj život se odvíjel tak, jak to mám ve svém horoskopu. Obor ekonomiku jsem studovala na přání, spíš na rozkaz svého tatínka – typicky Egoisticky-Vedoucí, který to v životě nikam nedotáhl, proto dělal diktaturu ve své rodině -

ve svém radixu nemám napsaný, že brzo opustím rodné hnízdo, proto jsem se nechala s sebou manipulovat, nevzbouřila jsem, tatínka jsem se bála, i sestra, proto, když nařídil, /“neopovaž si podat přihlášku na gymnázium!“/ že musím podat přihlášku na Střední ekonomickou školu, tak, co mi zbývalo, poslechla jsem. Bála jsem se ho. Navzdory tomu, že obor nebyl pro mě to pravé ořechové, školu jsem ukončila s vyznamenáním, dokonce jsem získala i určitý profesní zájem.

 

Zapomněla jsem, čím jsem chtěla být původně, ještě tak do deseti let. Přihlásila jsem se na VŠE do Prahy, protože jsem tam již měla nějaké spolužačky ze školy. Pobyt v Praze jsem užívala, ani ne tak studium, ale atmosféru velkoměsta, které koncem sedmdesátých let ještě nebylo tak hlučné, jak teď, provoz byl slabší, tak většinou jsem chodila pěšky z koleje na Žižkov, kde byla budova školy, tehdy se ještě jmenovala VŠE Antonína Zápotockého.

 

Čtyři roky jsem bydlela v centru města, dva roky na koleji Arnošta z Pardubic, další dva roky na Opletalové. Byly nejhezčí čtyři roky mého života. Udělala jsem státnice, byly promoce v Obecním domě na náměstí Republiky, potom jsem se vrátila zpět do maloměsta a začala pracovat u psacího stolu ve státní bance a musela jsem přijít na to, že tato práce absolutně není pro mně. 

 

Můj profil podle Chronobiologické psychogenetiky: 

elvira-cakry.jpg

 

 

Rimavská Sobota.

rimavska-sobota-11.jpg

 

VŠE na Žižkově

 

vse-praha.jpg

 

 

Kolej Arnošta z Pardubic 

kolej-arnosta-z-pardubic.jpg

 

Rok 1958 1958.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elvira-bank.referentka-----kopie.jpg

 

 

 

Chronobiologická psychogenetika - Kronobiologie - jedinečná metoda rozboru

temperamentu  kterou dělám zřejmě  já  jediná v celé ČR.

 

 

Co mi vesmír dal: /radix relokovaný/

radix-elvira......jpg

 

 

Podle Human Design  Manifestující Generátor 2/4. Dvojka v mém profilu mi velí čas od času se stáhnout do samoty, meditovat, přemýšlet, srovnat si myšlenky, které potom sdílím. 

 

elvira--hd-profil.png

 

 

 

 

 

mysticka-cesta.jpgStudium Human Design od začátku roku 2015, za tranzitu URANU v bráně 51 - šoku na mou bránu 25, čímž se vytvořil kanál ZAPOČETÍ /Iniciace, zasvěcení/

 

Procházím postupně všemi mystickými kanály. Od narození mám první, 10-20 kanál PROBUZENÍ, při zasvěcení do REIKI v r.1997 jsem zažila kanál 19-49 kanál SLOUČENÍ, syntézy, od roku 2011, kdy jsem začala studovat astrologii, mně doprovází kanál 25-51 ZAPOČETÍ, Zasvěcení šokem,  čtvrtý kanál 37-40 KOMUNITY.