Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reference

 

xy.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jehličková

Helena , 7. 1. 2024 19:33

Velice děkuji za horoskop pro dceru a už se těším na svůj. Spousta věcí k zamyšlení...

Kronobiologický rozbor

Daniel, 1. 12. 2023 14:22

Velmi zajímavá analýza. Vedla mě k zamyšlení se nad sebou a uvědomění si, proč některé věci dělám, jak dělám. Rozhodně doporučuji pro kohokoliv, kdo chce poznat více sebe sama, skrze vysvětlení síly nebo slabosti svých energetických center a jejich interakcí.

Rozbory

Petra Kučerová, 8. 12. 2020 22:17

Nechala jsem si udelat od pani Elviry chronobiologicky rozbor uz pred 3 mi lety a nyni jsem se k nemu vrátila. V rozboru se pani Elvira uzasne trefila a ja alespon vim, ze jsou veci, vlastnosti a deje pevne dane, s nimiz nema cenu bojovat, ani se kvuli nim trapit, ze je stejne nezmenim. Dekuju moc♥️

Rozbory celé rodiny

Zuzana Reichelová, 27. 9. 2020 20:19

Mnohokrát Vám že ♥️ děkuji za rozbory. Je neuvěřitelné jak rozbory popisujete a jak sedí. A ještě bonus je ten , že je tam i řada jak s tím se dá pracovat. Velmi si toho vážím s úctou a díky ❤️

Kronobiologický rozbor

Vrtišková, 22. 8. 2020 21:09

Skvěle a podrobně zpracovaný rozbor, který až neuvěřitelně odpovídá skutečnosti. Věci, které jsem tušila nebo si nebyla jistá, se potvrdily, mnoho jiných se poodhalilo. Výborná "nápověda" kudy se vydat a na čem pracovat. Moc děkuji !

honza.rej@volny.cz

Jan Holý, 16. 8. 2020 13:09

Dobrý den,

zaujalo mě na Vašich stránkách psychologické zpracování profilu Olgy Hepnarové, s prvky, kterými pracujete, jsem se zatím setkal pouze omezeně, ale rád bych využil možnosti nechat si od Vás vytvořit něco podobného. Pokud je taková možnost, dáte mi vědět, jak aktuálně jste nebo nejste vytížená? Děkuji, Holý Jan, Praha. honza.rej@volny.cz

Děkuji

Petra Baránková, 4. 9. 2019 12:28

Děkuji za rozbor pro mého syna. Některé informace mi paní Elvíra potvrdila, některé souvislosti odhalila. Jsem velmi spokojená, děkuji.

Kronobiologický rozbor pro děti

Jana Hubinková, 17. 6. 2019 21:26

Moc děkuji paní Elvíře za kronobiologii, kterou vypracovala pro moje děti. Rozbor jsem si nechala udělat zejména proto, abych zjistila, proč má můj syn problémy s učením. Rozbor však nakonec předčil moje očekávání. Do rukou se mi dostaly dva komplexní rozbory, které nahlížejí na osobnost z velmi odlišného hlediska, než jsem byla dosud zvyklá. K rozborům se často vracím a objevuji nové a nové souvislosti. Díky těmto jedinečným rozborům přistupuji k dětem s mnohem větším pochopením a co se týče syna, díky změně mého postoje k němu, se začal výrazně zlepšovat i jeho prospěch. Ještě jednou velmi děkuji a vřele všem doporučuji!

Děkuju!

Jana, 9. 5. 2019 20:11

Milá paní Elvíro, moc děkuju za horoskop a kronobiologii. Ještě jsem se nesetkala s tak komplexním, hlubokým a až mrazivě přesným rozborem. Reakce byly silné. Hlavně v místech, kde odhalujete destruktivní mechanismy, které jsem podvědomě vnímala, ale neuměla uchopit, natož dát do souvislostí. A pochopit, znamená vidět, co s tím dělat.
Váš výklad je jako fascinující pohled do stroje osudu, samá hejblata, převody, táhla, pojistky, zarážky... jednomu by se až zamotala hlava. Ale vy jste mi anatomii toho stroje srozumitelně vysvětlila. Moc za to děkuju, a taky za osobní přístup a všechny doplňující informace. Určitě každému Váš rozbor doporučuju, a ideálně právě horoskop + kronobilogii. Je to osobní „kniha“ na celý život.

Mila Elvirka!

Lydia, 29. 1. 2019 10:18

Dakujem za brilantne vypracovanie horoskopov a chronobiologickych rozborov pre moje vnucata. Je to velka pomoc pri vychove a vedeni deti zivotom. Este raz velka vdaka...ste sikulka.
Lydia

Referencia

D.R., 22. 11. 2018 10:46

Chcela by som týmto vyjadriť poďakovanie za odborný a zároveň podrobný výklad k radixu a rozboru temperamentu metódou chronobiologické psychogenetiky, ktorý mnohé objasnil. Vďaka patrí p. Farkašovej nielen za profesionálny, ale aj ľudský prístup a všetkým ktorí si kladú v živote otázky a odpovede na ne nenachádzajú, ju môžem s rešpektom a úctou vrelo odporučiť.

Kronobilogicky rozbor

Mata, 21. 2. 2018 18:59

Dala som si robiť viacero rozborov, ale tento ma doslova položil do kolien, pretože nielenže sedí na mňa ale aj na môjho muža. Všetko čo som čítala bola pravda, typ, vlastnosti (aj pozitívne aj negatívne), chovanie.. no proste celá ja v plnej "kráse". Teší ma, že som sa podľa rozboru trafila do profesie, pretože naozaj to tak cítim a práca ma teší a napĺňa. Preto som rada, že som to dala spraviť aj malému synovi a verím, že postupne aj uňho zistím či to sedí a tá profesia je dôležitá nakoľko poznám veľa ľudí, čo ich práca nebaví a nevedia čo robiť.. Porovnaním rozborov mňa a manžela sa potvrdilo, čo je aj v reálnom živote, že sme dosť rozdielnu a aspoň viem, na čom popracovať. škoda ze on na takéto rozbory neverí :)

Za mňa obrovská spokojnosť!!

Rozbor

Tereza Causidu, 24. 1. 2018 10:29

Pro mě osobně je to velice zajímavý rozbor osobnosti. Paní Farkašová zpracuje celého člověka všemi různými způsoby a zdá se, že propojuje několik metod. Tím každý může získat ucelený pohled na sebe zevnitř a jak píše na začátku, může to být další díl do skládačky na cestě za sebepoznáním. Děkuji za zpracování.

Referencie

Darinka, 12. 10. 2017 20:30

Dobrý deň,

chcem sa veľmi poďakovať za vskutku profesionálny rozbor a výklad astrologického horoskopu. Niektoré informácie ma potešili, niektoré prekvapili. Ak sa rozhodujete, či áno, či nie, tak vám chcem pani Elvíru určite doporučiť.

Re: Referencie

Martina, 12. 1. 2018 9:17

Vážená pani Elvírka, veľmi pekne Vám ďakujem za profesionálne vyhotovenie osobného výkladu RADIXU, ktorý som už veľmi potrebovala.
Kedže som sa ocitla na veľkej a absolútne neprehľadnej križovatke, potrebovala som vzpruhu, niečo, o čo sa oprieť a tiež od čoho by som sa vedela odraziť. A tom mi RADIX určite pomohol. V mnohých veciach sa zorientovať, pochopiť, utvrdiť sa. Rovnako bol k tomu vyhotovený Rozbor temperamentu, výborný doplnok k hlavnému výkladu, kde som pochopila svoje vnútorné rozpoloženie, preživanie, vnímanie citov spôsobom, na aký by som napriek vlastnej( myslím dobrej) sebareflexii nemala šancu prísť. Rovnako pochopiť temperament, životné nastavenie mojej dcérky, kde som si len s úsmevom odkývala a upokojila sa v utvrdení, či pochopení, krásne mnohé docvaklo. Som veľmi vďačná za Vašu profesionálnu tvorbu a vrelo Vás bude odporúčať. Ďakujem Martina :-).

Poděkování

Hanka, 13. 2. 2017 4:54

Drahá paní Elvíro,
chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za velmi kvalitně, i pro mě jako laika pochopitelný výklad - chronobiologickou psychogenetiku, kterou jste mi zpracovala. Pomohla jste mi tím v mé cestě poznávání sama sebe. Vím, že ta cesta je trvalá, ale jsem velmi vděčná za Vaše rady i pomoc. Pro mě výklad byl velmi hodnotný a budu z něj čerpat dlouho. Paní Elvíro, děkuji Vám za Váš profesionální přístup a pomoc při hledání....

PODĚKOVÁNÍ

Lenka, 11. 2. 2017 13:20

Vážená paní Elvíro, nesmírně moc Vám děkuji za horoskop i rozbor osobnosti temperamentu. Vámi zpracované analýzy jsou podnětné, přímé, precizní, odkrývají hluboké nitro a dávají prostor k zamyšlení a další práci na sobě, se sebou a tím i okolí. S úctou a poděkováním. LM

Kronobiologia funguje.

Adriana, 7. 12. 2016 21:49

Sama som prekvapená, ako dobre funguje kronobiologia!
Zaujímavé. Doporučujem skúsiť.

rozbor vztahu

Iveta, 19. 8. 2016 9:25

Moc děkuji paní Elvíře za rozbor vztahu, velice to pomohlo v naší komunikaci ve vztahu a pochopení .

Vypracování výkladu - Horoskop narození

Zuzka, 8. 1. 2016 16:56

Paní Farkasová, děkuji Vám za vypracování výkladu k horoskopu. Nyní už vím, co je hlavní téma mého života, kde se realizovat, kde čerpat energii a čeho se naopak vyvarovat. Jsem ráda, že jsem Vás kontaktovala, dalo mi to hodně dobrého.
Děkuji.