Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jan Dvorský

 

 

 

Koncem 90-tých let v Čechách budil rozruch objevení nového „Mesiáše“, v podobě Jana Dvorského /nar. 27.7.1965/ , který založil sektu imanuelitů. Historie komunity se začala odvíjet v roce 1991, kdy Jan Dvorský uchopil do ruky sugestivní knihu Ve světle Pravdy. Poselství Grálu. Po jejím přečtení si tento bohém a neúspěšný student scenáristiky uvědomil, že je vtělením mesiáše - Synem Člověka neboli Parsifalem Imanuelem. Ale veřejnost nejvíc šokovala, že se k němu přidala i dcera populární herečky Mileny Dvorské, Lucie /nar. 23.2.1964/. „Parsifal“ musel mít na ni velice sugestivní duchovní vliv. Teď, když se na tento pár podíváme metodou Kronobiologie, vidíme, že Lucie je i z tohoto hlediska, navíc v intelektuální rovině karmickou žačkou svého „duchovního“ učitele.

dvorska-lucie---kopie.jpg

 

 

 

Se svými 99% v 6. čakře byla podobně vyšinutá, jako šachista Bobby Fischer /připomeňme, 

že s maximální otevřeností AJNY je průběžně otevřen intuicím a fantaziím, nikdy neví, či určité myšlenky jsou vlastní, nebo přicházejí zvnějšku – navíc, když dotyčná osoba není ani uzemněná pomocí několika planet v zemském živlu ve svém horoskopu, jako např. Ciolkovskij, tak žije v nereálném světě/. Lucie Dvorská, nedostatečně uzemněná se nechala duševně ovládnout Prakticky myslícím Janem Dvorským, založili rodinu a Lucie ke svému uzemnění porodila nezvykle velké množství dětí /konjunkce jejích Lun ve znamení Raka/. Tato duchovní vazba učitele a žáka mezi nimi je tak silná, že zapečetění s tak velkou rodinou vytvářeli mezi sebou úkoly i na dalších dvou rovinách, na fyzické i na emocionální.

clipboard01.jpg

Partner, guru v roli učitele může být dobrý nebo špatný, proto ten druhý ve svém vlastním zájmu by měl být uvědomělý v tom, koho následuje, protože toto sledování je instinktivní. 

 

 

4.jpg