Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 11. 2012

Katastrofické hrozby na konci tisíciletí

Známý francouzský astrolog a lékař žijící v 16. století, NOSTRADAMUS, předpověděl konec světa na počátek roku 2000. (Velmi často jej ztotožňuje s příchodem Antikrista.) Ve své pochmurné vizi o událostech předcházejících "poslednímu ohni" mimo jiné píše: "... světový požár, který nám přivodí tolik katastrof a proměn, že sotva ještě bude existovat země, jenž by nebyla pokryta vodou, a to zůstane tak dlouho, až všechno, s výjimkou dějin a geografie, zanikne."

 

11.8.1999

Zatmění Slunce v srpnu 1999

Slunce, stejně tak jako planeta Země, představuje živou bytost, která od dob svého vzniku byla neprobuzená a nebyla si vědoma sama sebe. Aby se Slunce probudilo k plnému vědomí, i ono potřebovalo pomoci se svým probuzením. Blížilo se zatmění Slunce 11.8.1999, které mělo přinést mimořádně silnou energii podporující evoluční změnu. V době tohoto zatmění totiž došlo k zvláštnímu postavení planet ve Sluneční soustavě do podoby, které se v astrologii říká „velký kříž“, a které se přisuzují neblahé účinky. Tato konstelace vyjadřuje napjaté vztahy čtyř skupin planet, ležících na čtyřech ramenech kříže, mezi sebou. Seskupení přináší předpoklad obrovského konfliktu, ve kterém se rozhodne, zda planety některého ramene získají převahu a stanou se pak určujícími pro další evoluční vývoj ve Sluneční soustavě.

 

11.8.1999.png

 

 Na JUPITERU /dobroděj/ byla škodlivá stálice SHERATAN.
 

Nakonec nedošlo ke žádné katastrofě, možná i kvůli tomu, že celosvětově probíhaly modlitby za mír.

 

 

 

 

 

 

 5.5.2000

Další planetární konstelaci, která podle astrologů přinášela potenciál obrovské změny, představovalo zvláštní postavení planet na počátku května 2000. Také na tento termín předpovídali mnozí astrologové katastrofu. Tento den byla většina planet přibližně srovnána do jediné linie, a jejich soustředěná duchovní síla působila na Slunce. Při pohledu na schéma konstelace bychom to mohli přirovnat k přetahované o Slunce, ke snaze vychýlit Slunce z jeho obvyklé rovnováhy. Přitom největší skupina planet, která byla společně se Sluncem a Měsícem v zemském znamení BÝKA, tedy ve hmotném znamení, táhla celý systém směrem k projevení energie události ve hmotné rovině. Tedy ke katastrofě ve Sluneční soustavě, která by se mohla projevit jako výbuch určitého množství žhavé sluneční hmoty. Dvě zbývající planety na kolmém ramenu, duchovní planety Uran a Neptun, jakoby z boku brzdí obrovské napětí ve fyzickém světě a snaží se jej převést do oblasti duchovních energií a duchovního vývoje. Opět šlo tedy o to, zda se Země svojí frekvencí a úrovní harmonie dokáže přidat na stranu této dvojice duchovních planet, aby se ohromný potenciál energie převedl do podpory nové evoluční duchovní cesty, která byla nastoupena v roce 1999.

 

5.5.2000.png



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář