Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ruiz, A.D

Chlapec, který se narodil 11.11.2011 přesně v 11 hod.11 minut v městě Mission Hills, stát California, je tímto dnem poznamenán celý život. Má životní číslo 8, čistá osmička, a takové roviny v numerologické mřížce, které se objevují po několika staletích, jako rovina inspirace s chybějícími čísly 3-6-9, rovina oddanosti věci s chybějícími čísly    7-8-9, rovina vize s chybějícími čísly 3-5-7, rovina Saturnu s chybějícími čísly 4-5-6.

 

Pro představu: například rovinu inspiraci měl H.Ch. Andersen, G.Fahrenheit, T.A.Edison, Carl Benz. Rovinu oddanosti věci měli např: Sir Isaac Newton, Nostradamus, Thomas Newcomen konstruktér prvního použitelného parního stroje, Andreas Vesalis, zakladatel anatomie, atd.

Tento kluk se jmenuje: Alexander David Hockaday RUIZ

Hockaday je příimení po matce a Ruiz je příjmení po otcovi.

ruiz-radix.jpg

 

Čísla poskytují informace ve všeobecné a esoterické rovině. Výklad k horoskopu je mnohem konkrétnější. Poskytuje rodičům informace o temperamentu svého dítěte, o tom, co mohou od něho očekávat ve škole, kde by měli přitlačit, kde dítě podporovat a kde spíše omezovat. Či bude dítě spíš knihomol, snivé nebo prakticky založené, extrovert nebo introvert. Rozumní rodiče by nikdy neměli chtít od svého dítěte, aby realizovalo jejich nesplněné sny. Dítě vůbec nemusí mít stejný temperament a talenty, jako měl rodič v jeho věku, proto je hřích a násilí na jeho dušičce nutit ho do něčeho, k čemu nemá nadání.

 

Převaha pevných znamení dává, že těžko bude změnit své názory, dále vytrvalost, konzervativnost, pevnou vůli, nepřizpůsobivý, spíš se bude snažit své okolí přizpůsobit.

 

Aspekt URAN kvadrát Pluto je typický pro celý tento ročník, ale když to probíhá mezi kardinálními domy /1, 4, 7, 10/, má pro život dítěte osobní význam. Je určité, že má v sobě agresivitu a bojovnost. A možná bude fanatickým stoupencem nějakého hnutí, ale či pozitivního nebo destruktivního, záleží na výchově.  Lidé se Sebeobětavým emocionálním temperamentem snadno podlehnou fanatismu /např. Fidel Castro/. 

 

ruiz--cakry.jpg