Jdi na obsah Jdi na menu
 


Možnosti praktického využití kronobiologie

 

Melancholický slabý fyzický temperament se často nedá poznat, protože se dobře maskuje dominantnější složkou své osobnosti - /Emoce, intelekt/ - to často uvádí v omyl rodiče, kteří chtějí mít ze svého dítěte sportovní hvězdu, přitom dítě fyzicky na to nemá. Nebo mladý člověk taky to o sobě neví a přecení své schopnosti a možnosti do té doby, kým nepřijde nějaký zlom ve formě zdravotních potíží, např. infarkt.

 

Zajímavé je, že v reprezentaci jsou i tři Melancholici. A mezi útočníky i jeden citlivě-cholerický /velice slabá fyzická konstituce - energie se rychle vybije. Výbušná energie, bez výdrže, útočníkovi  možná to stačí./ takový je i Milan Baroš/.

 

Jako brankář by byl nejlepší flegmaticko-sangvinický temperament. Kdo se nebojí míče. U Vacluíka emocionální složka klame ostatních. Podobně u Lionela Messiho /noční zrození, ale bohatě obsazený 5.dům - sport, koníčky/.

 

Z hlediska zdravotní způsobilosti intelektuální složka se nepočítá, jedině když je Harmonicky-míchaný typ. tak vyrovnává extrémy ostatních složek osobnosti.

ČESKÁ REPUBLIKA 

OBRÁNCI 

obranci-cs-2016.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vypadá, jako by Hubník a Pudil byli proti ostatním 

 

ÚTOČNÍCI 

utocnici-cr-euro-2016.jpg