Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stresové čísla - 3.

3 – 4 : stresové číslo 1

1 – V této kombinaci se ukazuje konflikt mezi vašimi kreativními schopnostmi a vašim pracovním prostředím. Vaše schopnosti se ukázaly již v dětství, ale kvůli rodičům nebo vnějším okolnostem byly potlačeny. Musíte zesílit svou vlastní vůli, abyste mohli realizovat své tvořivé sklony a k tomu je nejlepší činnost, která vyžaduje šikovné ruce, nebo nějaká umělecká činnost.

 

Tato kombinace poukazuje taky promarnění svých talentů v minulých životech. Kvůli tomu teď, namísto toho, abyste se vydali sebejistě na cestu realizace svých kreativních schopností, upřednostňujete materiální jistoty a požitky. Kvůli svému konfliktu s mužskou energií nedokážete v sobě posbírat dostatek síly k tomu, abyste mohla směle se postavit tváří v tvář úskalím života.

 

Může se stát, že vypěstujete velký, až chorobný strach ze ztráty osobních věcí a peněz. Když někdo chce vám udělat čáru přes rozpočet, jste agresivní, zlomyslní a malicherní. Jste prchlivý a jen těžce berete na vědomí, když osud vás mine. Kvůli své určité pohodlnosti se můžete stát bezbranným vůči bezohledným lidem.

6..jpg

 

3 – 5 : stresové číslo 2

Vedle touhy po nezvyklých požitcích je přítomen i strach z názoru rodiny a společnosti. V extrémních případech vás ovládají silné touhy po nevázanosti a silných stimulací, které nejsou zrovna obvyklé. Velice lehce popletete sex a lásku a můžete se zaplést do vyčerpávajících vztahů. Váš fyzický zrak zamlží vnitřní zrak při výběre partnera – možná ovládne vás vášeň nad zdravým rozumem.

 

Vaše partnery s vámi zacházejí nedůstojně.  Když se cítíte ohrožení, jste popudliví a sarkastický. Dostane vás silný hněv, který ale i rychle se vypaří. Svou vnitřní sílu kryjete za závoj kolísavosti a nejisté gestikulace. Vaše přátele se mohou verbovat z lidí, kteří jsou proti aktuálnímu společenskému uspořádání a jsou nějak zvláštní. Tato kombinace může poukazovat na práci v nějaké oblasti komunikace.

 

Po transformaci energií je taky silný odkaz na úspěchy na poli umění, literatury, komunikace nebo oblast prodeje.

Obvyklé závislosti: nakupování, sport, moc, cukr, sex, vztahy jídlo, zábava, kino, společenský život.

7..jpg

 

3 – 6 : stresové číslo 3

Váš život pořád rozchází zodpovědnost a emocionální krize. Vaše manželství může doprovázet frustrace a hádky. Je pravděpodobné, že emocionální konflikty vašich rodičů měly vliv na vaše dětství. Proto teď střídavě předstíráte lhostejnost nebo až příliš se ponoříte do emocionálních problémů jiných lidí.

 

Bylo lepší, kdybyste nejdřív loď svého života kormidlovali do přístavu, než se pustíte do pomoci kormidlovat loď jiných lidí. Jen těžce spolupracujete se svým partnerem, když jste citově příliš zapletené, zvlášť tehdy, když váš vztah se stane velice majetnickým nebo se tam objeví žárlivost. V době krize máte sklon obrátit se dovnitř a ostatních ignorovat, uraženě se uzavřít před dialogem.

 

Pasivní složka osobnosti touží po neustálé emocionální pozornosti, což , má dojem, že najde skrze svého druha, v nakupování nebo shromažďování materiálních statků. Zeptejte se: znamená pro vás uklidnění, když své bezpečí postavíte kolem určitého člověka, kterého považujete za stabilního, nebo spíš kdybyste to našli v sobě samém? Musíte rozpoznat a pustit emocionální konflikty pocházející z dětského věku.

 

Obvyklé závislosti: zahradničení, peníze, čokoláda, cukr, sex, vztahy, jídlo, fanatické skupiny, náboženství, zábava, kino.

8..png

 

3 – 7 : stresové číslo 4

4 – rádi byste tvořili ideály a prezentovali je světu, ale k uskutečnění vašich snů dostanete příležitost buď pozdě nebo po mnoha bojích. Když rozum a srdce jsou harmonicky spojené, je to vynikající kombinace pro literární ambice, i když svůj rozum musíte zpevnit, protože jinak skáče sem, tam a stanete se labilním.

 

Toto stresové číslo poukazuje na to, že jeden z vašich rodičů byl intelektuálně zaujatý, druhý zase emocionálně závislý. Manželství a spolupráce s jinými je vám prospěšné, i když upřednostňujete vlastní vynalézavost. Máte pocit, že profesionálně jste mnohem víc schopní, než co vyžaduje vaše současná práce. Když váš rozum a srdce nejsou v souladu, trápí vás nerozhodnost.

 

Obvyklé závislosti: práce, zahradničení, zvyky, jídlo, knihy, čtení,rychlost a nebezpečí,

9..jpg

 

3 – 8 : stresové číslo 5

Tady jde o boj mezi touhou po svobodném vyjádření svých kreativních schopností a mezi vynuceném přísném omezení, které jste ukládali sobě buď vy sami, nebo jiní. Váš postoj k omezením a pravidlům je agresivní. Jako byste nosili na plecích nějaký zbraň a pořád hledáte terč nebo někoho, s kým byste se mohli pustit do diskuse. Máte sklon chovat se unáhleně nebo dost neomaleně.

 

Rádi rozdáváte rady jiným, kdy a co mají dělat, ale sami nesnášíte, když jiní chtějí udělat rady vám. Máte sklon obviňovat jiných unáhleně, nebo se bránit, potom je vám to líto. Vaše sexuální touhy jsou silné a mohou vás dostat do kompromitujících situací.  Urážíte vlastní sebeobraz, když chcete koupit sobě za peníze uznání. Nevážíte tradic a v jemnocitnějších lidech to vzbudí odpor. Zdravý přístup k vlastní tvořivé kreativitě může hodně pomáhat, aby tato kombinace mohla stát mocným spojením úspěchu a vývoje. 

8..png

 

3 – 9 : stresové číslo 6

Tato kombinace poukazuje na emocionální utrpení v oblasti manželství, milostných vztahů, můžete počítat se značnými potížemi ve svých emocionálních svazcích. Mezitím, jak hájíte sebe, můžete se stát chladným a lhostejným. V manželství neustále se cítíte ublížení kvůli tíhu zdánlivě bezdůvodných požadavků a zodpovědnosti.

 

Proto, jak hledáte ideálního partnera, můžete se zaplést do různých milostných vztahů. Ale beznadějné hledání vás žene jen do té doby, kým sami nepřijdete na to, že ani vy nejste schopni vyhovět ideálnímu obrazu někoho jiného. Potom pustíte tuto touhu. Základní příčinou této situace je, že v předchozích životech jste nebyli schopni vytrvali mít rád někoho, a teď lásku musíte zasloužit tak, že budete neustále dávat.

 

Buďte ale opatrní, je zbytečné, abyste ze sebe dělali mučedníka. V této kombinaci je přítomna nepozornost vůči takovým maličkostem, jako placení účtů, dochvilná účast na domluvených schůzkách nebo sledování narozenin a jmenin. 

5..png