Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stresové čísla - 5.

5 – 6 : stresové číslo 1

Existuje silné vábení svobody, zodpovědnosti a vůle. Tak velmi se obáváte toho, že uděláte nějakou chybu, že vysloveně se bojíte udělat krok jakýmkoli směrem. Navenek se zdá, že toužíte po svobodě, ale nevědomě přece jen přitáhnete partnera nebo práci, co vám poskytne bezpečí. Máte v sobě krutě tvrdý a lhostejný rys - v jednom ze svých minulých životů jste nectili život ani vlastnictví.

 

Z hlediska schopnosti poskytovat lásku je to těžká kombinace. Sexuální vášeň a tělesné požitky jsou v tomto případě znakem citové deprivace. V minulých inkarnacích jste zneužili svou vůli, proto teď jste volili tuto kombinaci, abyste se naučili podívat se tváří v tvář důsledkům svých činů.

 

V současné inkarnaci kořenem vašich problémů je, že jako dítě jste nedostali dostatečnou podporu při vývoji své osobnosti. Když chcete být úspěšným, musíte se učit rozhodnosti a vytrvalosti. Napěťové situace někdy odreagujete vysloveně nepříjemným humorem.

 

Obvyklé závislosti: společenský život, kouření, sport, alkohol, sex, vztahy, jídlo, hazard, rychlost a napětí. 

 

8..png

5 – 7 : stresové číslo 2

Musíte se naučit rozlišit mezi senzací, kritikou a intelektem. Dejte pozor, abyste se nestali prostředkem k udržení neopodstatněných fám. Za mnohými poruchami je tady snaha vyhovět rodičům, sobě, partnerovi, společenství, ve kterém žijete. I když velice tvrdě pracujete na tom, abyste podali výkony na očekávané úrovni, jen těžce nalézáte svou vlastní roli a přesvědčení.

 

Vložíte mnoho energie do přísné kontroly vlastních tužeb, aby vás nevzali opačným směrem, než jaký má být chování podle střízlivého a racionálního přemýšlení.Vaše vynikající rozumové schopnosti se stávají iracionálními, když se potkají s naléhavostí vibrace pětky. Pod silným tlakem tato kombinace se může projevit např. v pomluvách, které šíříte o svých sousedech - můžete to považovat varovným signálem k tomu, že je načase zabývat se vlastními chybami.

 

Když zpracujete své vnitřní konflikty, můžete zastávat roli prostředníka ke smíření rozhádaných stran.

 

Obvyklé závislosti: koníčky, domácí zvířata, sladkosti, zvyky, knihy, čtení, členství v různých organizacích, hazard, rychlost a nebezpečí, společenský život

8..png

 

5 – 8 : stresové číslo 3

V tomto případě vedete elementární boj kolem správné a konstruktivní aplikace kreativity. Kolísáte mezi povrchností mezi nutkáním vyhovět profesním očekáváním. Poukazuje to na to, že v minulých inkarnacích jste promrhal své kreativní schopnosti v smyslném a povrchním způsobu života. Teď pravděpodobně jen obtížně nalézáte ve svém životě motivace a směry, které byste rádi sledovali.

 

Zvláštním způsobem vynucujete situace, ve kterých je ještě větší disharmonie, které vás spíše vzdalují od směru vašich ambicí, než aby víc přiblížily to, co vlastně hledáte. Stresový vzorec je tady spojen s určitou zdrženlivostí. Často pociťujete, že nenalézáte radost ve věcech. které s sebou přinášejí společenský status a příznivé životní podmínky. Musíte se podívat hlouběji dovnitř, abyste se mohli dostat do souladu s vyššími tvůrčími principy univerza.

 

Obvyklé závislosti: rychlost a nebezpečí, hazard, jídlo, sex, alkohol, moc, domácí zvířata, zahradničení a kouření. 

9..jpg

 

5 – 9 : stresové číslo 4

4 – V tomto případě napětí se ukáže mezi idealismem, extrémními zvyky a mezi touhou po vážné disciplíně k životu. Umíte nastínit velice přesvědčivý obraz o svém idealizovaném JÁ. Ale jediný člověk, který nedokáže vidět skrze vás, jste vy sami. Máte hodně takových vlastností a zvyků, které jsou překážkou v dosažení vašich cílů, a musíte tvrdě pracovat pro jejich dosažení.

 

Nezoufejte, když se vám podaří dosáhnout určitého množství střízlivého idealismu, ještě to i pomůže. Když něco přepísknete a pociťujete kvůli tomu lítost, potom se dostanete do takového idealistického stavu, ve kterém vidíte všechny vaše nedostatky jako úplně malicherní. Kvůli násilí, které jste spáchali v minulých inkarnacích máte podvědomé pocity viny, teď se můžete stát terčem různých trestů.

 

Jen obtížně chytíte za pačesy příležitosti, které se vám objevují v životě. Jste nejistí, jaké zásady byste měli sledovat. Pro vybudování vnitřních základů vám mohou pomoci studium spirituálních, esoterických, filozofických a metafyzických systémů.

 

Obvyklé závislosti: zahradničení, sport, alkohol, sex, jídlo , účast ve různých skupinách, hazard, kino, rychlost a nebezpečí

 

3.jpg