Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 1. 2018

Vladimír Putin

 

Vladimír Putin se narodil 7.10.1952 v 9:30 v Petrohradu.

 

putin-radix.jpg

 

Studoval právo a během studií se stal členem KGB a KSSS. Jeho horoskop je typického agenta s několika planetami v v 12.domě.

Putin si začal budovat mediální obraz silného, zdravého a aktivního vůdce, což vzdáleně připomíná tzv. „kult osobnosti“ z komunistické doby. Často se objevoval v televizi při různých sportovních aktivitách, jakými jsou např. rybolov, střelba, ale i judo. Dá se to vysvětlit jeho přebujelým Egem – dominantní složka jeho osobnosti, kde největší hodnotu má 4. čakra - „JÁ“ - proto je silný, dominantní a ambiciózní člověk /astrologicky 10 prvků v mužských znameních/.  

Jako Prakticky-Myslící má úzký horizont myšlení, několik týdnů, měsíc, je podobně krátkozraký, jako maďarský premiér Viktor Orbán.

 

Jako  prezident by se neměl plést do toho, čemu nerozumí.   Ale plete se do bojových akcí, 

Deník The Times Putinovo zapojení do invaze srovnává se zakladatelem a šéfem americké firmy Amazon: "Jeff Bezos nedoručuje vaše balíky, dělá strategická rozhodnutí," poukazuje.

 

"Prezident Putin činí taktická rozhodnutí na nízké úrovni, o kterých by normálně rozhodoval důstojník, který má na starosti jen 700 ruských vojáků," píše The Times.

 

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/valka-na-ukrajine-2022-online-prenos/r~77b701b0d29f11ecab010cc47ab5f122/?utm_source=Aktu%C3%A1ln%C4%9B.cz&utm_medium=email&utm_campaign=Aktu%C3%A1ln%C4%9B.cz%20-%20Denn%C3%AD%20p%C5%99ehled%20-%2016.%205.%202022

 

 

putin-cakry.jpg

4.jpg

 

Jeho  Human Design profil se nápadně podobá Hitlerovi, taky Manifestor s profilem 5/1, s vnitřní autoritou Slezina. Slezina obsahuje brány strachu a Putin je má téměř všechny aktivované, je příznačné, že nemá aktivovanou jedině bránu hodnot 50.   Ve svém profilu má nejvíc zastoupenou linku 5 - zevšeobecnění - přitahuje projekce a očekávání druhých.  Potřeboval by neustálou kontrolu reality, ale jen s jednou planetou v zemském znamení toho není schopen. Merkur konjunkce Neptun / aspekt básníků,  vizionářů - jako např. Rudolf Steiner/ používá na malicherné, zvrácené patriotistické cíle, když tato konjunkce je na kmenové vlně, 32 - 54 - kanál transformace, touha po úspěchu na materiální rovině, vydělat si peníze. 

putin--hd-profil.jpg P

 

V jeho solárním návratu k narozeninám 7.10.1952  se mu aktivoval i centrum emocí, Solar Plexus a jeho emoce pohání dvě individuální vlny a jedna vlna podpory. Je plno nervozity, protože Solar Plexus obsahuje brány nervozity, Emoce, nervozita, strach, to je to, co ho pohání. 

putin.-solar-2021.jpg