Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 5. 2015

Romy Schneider a Alain Delon

 

Romy Schneider vlastním jménem Rosemarie Magdalena Albach se narodila 23.9. 1938 v 21:05 Ut ve Vídni, a vzhledem k tomu, že pocházela z herecké rodiny, byla už od dětství vedena k tomu stát se herečkou.

 

romy-radix.jpg

 

 

 

Z jejího nativního horoskopu je patrné, že rodiče při jejím narození byli ve vřelém vztahu. Konjunkce Slunce/Luna v líbezných Vahách. Bylo pro ni důležitý domov, rodina, / 5 planet ve čtvrtém domě/. Kariéra pro ni ani nebyla až tak důležitá. Uměla milovat velice hluboce,. Je to dáno Venuší ve Štíru, ale v opozici na Uran. Pro 100%-ní Váhy hluboké a romy-schneider.jpgvášnivé emoce jsou dost rušivé, narušují jejich touhu po harmonii. Venuše v aspektu s Uranem nechce se svázat. Ale nebyla to ona, kdo Delona podváděla. Byla velice romanticky založená, když Venuši má ještě v sextilu s Neptunem.

V roce 1958 při natáčení filmu Kristýna, se poprvé setkala s Alainem Delonem a díky tomu následovala po profesní vzpouře i osobní revolta. Na bruselském plese ještě Romy cupitala za rodiči a o pár dní později se ve Vídni stěhovala do stejného hotelu jako Alain Delon, ačkoliv maminka nahlas protestovala. Když Alain odletěl do Paříže, spálila Romy definitivně mosty.

 

Místo aby se vrátila domů, koupila si na další den letenku do Francie a pak na letišti Orly vytočila Alainovo číslo: "Když jsem položila sluchátko, uvědomila jsem si, co jsem provedla...Byla jsem volná. Byla jsem vyvrženec... A byla jsem šťastná. Moje láska k Alainu Delonovi byla opětována."  Její rodiče si mysleli, že vztah rychle zkrachuje, ale mýlili se.

Po roce se zasnoubili a vydrželi spolu pět let. Život v sedmém nebi pro Romy skončil velmi nečekaně. Když se jednou vrátila domů, našla tam jen kytici červených růží a několik slov na rozloučenou. Zdrcená dívka si v koupelně podřezala žíly, ale pokus o sebevraždu nevyšel. Mnozí říkají, že Delon byl její jedinou skutečnou láskou, a když ji opustil, zasadil jejímu srdci ránu, která se nikdy zcela nezahojila. Zraněné city ji v dalších letech vrhaly z jednoho nepovedeného vztahu do druhého.

 

V roce 1981 jí lékaři objevili nádor na ledvině. Později se ukázalo, že je nezhoubný, ale kvůli silným bolestem musela na operaci.

 

Sotva se zotavila, přišla další a zdaleka nejhorší zpráva, jakou jako matka mohla dostat. Její tehdy čtrnáctiletý syn zahynul. Přelézal plot u domu prarodičů, uklouzl a stehnem se nabodl na jeden z kovových hrotů. Roztrhl si tepnu a vykrvácel. Muž, od něhož si slibovala, že ji nikdy neopustí, byl najednou pryč.

 

Pro už tak těžce zkoušený organismus křehké herečky to byla rána, z níž se nedokázala vzpamatovat. Z trápení ji neuměla vytrhnout ani malá dcera Sarah, ani nový přítel, lékař Laurent Pétin. Byl to právě on, kdo časně ráno 29. května 1982 objevil Romy doma bez známek života.

 

Lékaři vyvrátili spekulace o sebevraždě a jako příčinu smrti označili selhání srdce. Faktem zůstává, že se na hereččině zdraví neblaze podepsaly jak těžké životní útrapy, tak alkohol a nejrůznější tlumící léky. Možná i proto zemřela v pouhých 43 letech, deset měsíců po synově smrti. Jsou spolu pochovaní v Paříži a jejich hrob je označen jen jednoduchým nápisem David a Romy.

 

 

Alain Delon se narodil 8.11.1935 v 3:25 v Sceaux ve Francii.

delon-radix.jpg

 

Venuši má sice harmonicky aspektovanou, v sextilu na Jupiter a na Pluto, ale z 12. domu – skryté a tajné lásky. Do Romy byl taky zamilovaný až po uši, ale stejně nebyl věrný. Jejich romance se skončila po pěti letech v r. 1963, kvůli německé modelce, s kterou Delon podváděl Romy. Jeho postelí prošlo mnoha žen, ale pořád tvrdí, že jeho velkou láskou byla Romy. Po její smrti v r. 1982 prohlásil, že Romy byla největší láskou jeho života a oplakává ji dodnes.

 

V jejich synastrii je vidět několik aspektů lásky, nejhezčí je oboustranná konjunkce Slunce – Venuše, ale stejně její Slunce a Luna naráží v napětí na jeho Mars, verbální komunikace asi taky nebyla úplně v pořádku, mezi jejich Merkury není sice žádný aspekt, ale Merkur v zemi /Panna/ a Merkur ve vzduchu /Váhy/ jsou ve živlech, které nejsou kompatibilní.

 

V jejich kompozitu taky není vidět, že by fungovaly jako ideální pár.  Poškozené Pluto v 12. domě mluví o vášních a manipulaci, Světla, Slunce a Luna z hlediska vztahu v nevýznamných domech. 

 

delon-a-romy-kompozit.jpg

 

 

Z hlediska Chronobiologické psychogenetiky jejich vztah byl jen jednoúrovňový, na fyzické a intelektuální rovině neměli vůči sobě úkoly. Ale na emocionální rovině byl kompenzační karmický vztah - pro sebeobětavou Romy bylo velice těžké snášet nevěry Alaina Delona, který se svým Vášnivým temperamentem,s obrovskou emocionální energií nemohl se spokojit jen s jedním vztahem.  Je taky vidět, se se nemohli spolu dobře komunikovat, když Romy byla Prakticky-Myslící a Alain Produktivně-Myslící. 

 

romy-a-alain-spolu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

vztah-delom-a-romy.jpg

 

 

4.jpg

 

Emotional Compensation Relationship

emoc.bior.delon-a-romy.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10..png

 

 

 

alain-delon-a-romy-schneider-hd...jpg