Jdi na obsah Jdi na menu
 


Donald Trump vs. Joe Biden

 

 

Donald Trump: 

 

 Single definition :

trump--cakry3.jpgmá jednotnou definici, to znamená, že kanály, které mají definici, tvoří jeden proud spojených energií. Na rozdíl od těch, jejichž definice jsou rozděleny, např protikandidát Biden, neusiluje o celistvost, protože je ze své podstaty soběstačný.  Ale sám o sobě je nebezpečný a agresivní, nechce uznat porážku. 

 

Jeho definice tvoří jediný potenciál energie, který v něm spolehlivě proudí.  S definovaným centrem Krku jeho způsob řeči je kozistentní, má stabilní a spolehlivý způsob komunikace, navíc, že je Blíženec, mluvčího snad ani nemá. S otevřeným centrem Identity se dokáže lépe naladit na identitu a směr jiných lidí,  / má to hodně učitelů a terapeutů / ale on to určitě hodně zneužívá. 

 

gater.jpgZ 18 aktivovaných bran má na kolektivním obvodu 10, tzn. víc jak 50%, to může vést ke zkreslení , ale na rozdíl od Bidena má víc aktivovaných bran na kmenovém obvodu, až 6, / obvod Tribal - kmenová energie, je zaměřena na to, co je nejlepší pro svůj kmen, ať již je to rodina nebo stát.  

V souladu s tím, že emocionálně je Sentimentální a Lunu má v 4.domě svého horoskopu, dá se říci, že je silnější vlastenec, jako Joe Biden.  

 

energy-c.jpg

 

 

 

trump-donald-radix.jpg

  S aspektem Merkur v Raku kvadrát Neptun neumí tak hezky a uhlazeně mluvit, jak Joe Biden,  Je víc přímočarý, je sám sebou, nenechá se ovlivnit, když má většinu planet na východě, navíc má jednotnou definici.

 

Bohužel se svým Sluncem v bráně 12.1 - Standstill, což je jeho životní úkol, v řeči Genových klíčů Čisté srdce, propadl svému stínu, Ješitnosti. 

 

Na hrotu 10.domu, kde má stálici špatné pověsti, ALGOL, v bráně 23.6 - brána asimilace, v lince 6 - / společenská linka / - splynutí, zřejmě se překlopí, tranzituje do vedlejší brány, 8, v lince jedna - je to brána Pospolitosti, přínosu, ale v lince 1 , individuální úroveň ve svém negativním vyjádření Strach ze ztráty individuality.

Donald Trump ve své ješitnosti agresivně bojuje za udržení svého postavení a nechce uznat porážku.  

 

 

 

Joe Biden

 

biden--cakry.jpg

S otevřeným centrem Ega nemá tak silnou vůli, jako Trump, sílu vůle nemá stále dostupnou, je víc ovlivnitelný, má potřebu se víc zalíbit jiným, to může být příčinou / taky jeho rozdělená definice, aktivovaná Dračí hlava v bráně 59 - sexuality / že neumí, nechce respektovat osobní prostor jiných, že nemístně osahává ženy, není sice vysloveně pedofil, ale jeho chování je mnohým nepříjemný. 

 

Tento jeho sklon mohl v průběhu jeho života se zhoršovat, kdy nevědomé Slunce v bráně 29.6  / The abysmal - nesmírný v lince 6 confusion, zmatek - se tranzitoval do brány 59.1 - kde linka 1 v angličtině The Caveman - pračlověk.  Centrum Identity - G - má sice definovaný, ale Neptunem - planeta iluzí , tuto planetu v horoskopu má na významném místě, v 10.domě horoskopu, docela dobře aspektovaný, ale kvinkunx na Lunu do 5.domu v bráně potíží 3 - taky přispívá k jeho nevhodnému chování vůči ženám na veřejnosti. 

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Joe_Biden

Biden byl několikrát obviněn, že se nevhodně dotýká cizích žen a dětí,] od svých kritiků si proto vysloužil přezdívku 'Creepy Joe'.[Sám sebe označil za „dotykového politika“ a připustil, že mu to přináší problémy. Některé postižené ženy si na jeho chování stěžovaly. Šéfka Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiová prohlásila, že Biden by měl pochopit, že „osobní prostor je důležitý“

 

gates.jpgZ aktivovaných 19 bran má tak víc jak 50% na kolektivním obvodu, takže taky bude mít zkreslení v tom, co je dobré pro USA a v souladu se svou rozdělenou definicí bude mnohem víc naslouchat určitým zájmovým skupinám, ke kterým patří a které mu poskytují přemostění jeho energií.  Přemostění přijde hlavně skrze ostatní - může to být případně i zbrojařský průmysl. 

 

 

energy-c.jpg

 

 

 

biden-joe-radix.jpgAspekt Mars kvadrát Pluto - oběť nebo agresor

 

v jeho horoskopu nedává záruku, že se nenechámars-kv.pluto.jpg zatáhnout do nějakých válečných konfliktů. Aspekt se táhne mezi 9. / zahraničí / a 11. domem / společnost, skupiny, strana /. Mars dokonce zasahuje i do 12.domu, tím má tuto oblast života víc zvýrazněnou.  Podobně jako Putin, hodně obsazený 12.dům horoskopu dává jednání a myšlení ze zálohy. Mars je taky planetou, která v průběhu jeho života tranzituje z brány 44.6 - Brána pohotovosti, v lince 6 - nezúčastněnost, negativně netolerance - tranzit do brány 1.1 - Tvoření, kreativita, v lince 1 - tvoření nezávislé na vůli - na druhé straně je brána 8, která je ochotná přispět, v lince 4 - touto bránou má definované vědomá Země - v lince 4 - uznávaný vůdce nemusí být nejtalentovanější.

 

Je dobré vědět, že linky 1, 2, 3 jsou individuální, linky 4, 5, 6 společenské.  Šestá linka má tendenci tranzitovat do vedlejší brány v lince 1, a bránu s linkou jedna ovlivňuje vlastní nebo cizí osoby ve vedlejší bráně v lince 6.

 

Trump:                                  Biden:  

linky.jpg

linky.jpg

 

 

 

 

3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář