Jdi na obsah Jdi na menu
 


Donald Trump

 

Donald Trump se narodil 14. června 1946, New York v 10.54 místního času.

Je americký obchodní magnát, politik, televizní hvězda a spisovatel. Je předsedou a generálním ředitelem Trump Organization, která se zabývá nemovitostmi. Trump je též zakladatelem společnosti Trump Entertainment Resorts, která provozuje mnoho kasin a hotelů po celém světě. Podle seznamu časopisu Forbes je Donald Trump 488. nejbohatším člověkem světa. Díky své reality show The Apprentice na americkém televizním kanále NBC se stal ještě slavnějším.

16. června 2015 Trump formálně oznámil svoji kandidaturu na prezidenta Spojených států amerických ve volbách v roce 2016 za Republikánskou stranu.

/Wikipedie/

 

Astrologické charakteristiky:

Většina planet v kardinálních znameních, na východě a nad obzorem svědčí o osobnosti ambiciózního dravce,  svéráznou, individualistickou, koho nezajímají názory jiných. Dalo by se taky říci, že je prolhaný, když Merkur v Raku má v kvadrátu na Neptun do 2. majetkového domu. Jeho prolhanost se týká hlavně majetkových otázek. Analytické schopnosti Merkur jsou zcela eliminovány Neptunem. Kontroverzní řeči a rétorika. Moc inteligentní a geniální není - astrologicky, ale je schopný.. Tady taky dobře poslouží Chronobiologická psychogenetika, protože jeho intelektuální typ je Produktivně-míchaný, má vysokou intuici i schopnost logiky, hledí do budoucnosti, v oblastech, které ho zajímají - majetek a moc. Chybí mu emoční inteligence.  S většinou planet na východě nemá zapotřebí radit se s jinými. Vlastní názory, neovlivnitelnost. Jupiter z 2. domu na Slunce do 10. domu přeje, typická konstelace bohatství.  Agol na MC - drsný člověk.

 

trump--radix.jpg

 

Z jeho radixu je vidět, že poměřuje se skrze své přátele a úspěchy ve společenském životě.  /MakeMake v 11. domě/, má skrytou podporu /Haumea v 12. domě/, o majetkových otázkách má iluze, /SEDNA v 8. domě/ , a svár se dá z jeho stran očekávat taky ohledem společného majetku. Co je moje a co již ne?

Dračí hlava v bráně 45 /chce mít poslední slovo/, v 10. domě – kariéra, kam směřujeme.

 

Jako Cholerik a sobec v malém /sentimentální/ je lépe, když se nikdo neopováží ho naštvat. Sentimentální dokáže zmanipulovat ostatních tak, že si nikdo nevšimne, že vlastně jedná ve svůj prospěch, a až potom myslí na dalších.

 

 

trump--cakry.jpg

 

 

 

 

 

8..png