Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 12. 2019

José Carreras

 

 

José Carreras se narodil v Barceloně. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Carreras

 

V jeho čakrovém profilu je typická vysoká energie krční čakry. 

carreras-cakry.jpg

S takovou energií krční čakry dokáže zpívat se zápalem. Jak jsem zjistila, tak často zpěváci lidových písniček zpívají sice s příjemným hláskem, ale není tam žádná energie, 

 

Úspěch již od dětství mu zaručila jeho dobrá  hvězda, Jupiter v konjunkci s Venuší v 1. domě jeho horoskopu. 

venusz.jpg . Ascendent ve Vahách je umělecké znamení, jehož vladařem je Venuše. 

 

 

 

Hitler měl sice taky Ascendent ve Vahách, měl tak umělecké ambice, ale při nedostatku vodního živlu neměl v sobě cit a empatii, aby se mohl jako umělec úspěšně se projevit. 

 

carrerax-radix.jpg

 

 

saturn-konj.pluto.jpgKdyž někdo má v horoskopu aspekt Saturn konjunkce Pluto, je dobré, když již od začátku je cílevědomý a ví co chce, nebo jeho nadání se projeví brzo. Jinak se může  dlouho bezcílně tápat životem a když jiné aspekty horoskopu tomu nasvědčují, např. poškozené citové planety Luna a Venuše, může propadávat depresím. 

 

 

 

 

Že jeho životní cesta nebude úplně bez problémů, naznačuje jeho fraktální horoskop. 

/ taky v jeho čakrovém profilu není sice až matematicky nerovnováha mezi Idou a Pingalou, ale chybí k tomu velice málo  a při jednostranné stravě  a nepravidelné životosprávě může snadno se dopracovat k nějakému onemocnění. Silná energie 2. čakry, ztěžuje vylučování, potřebuje hodně vláknitou stravu, hodně pohybu. Jako zpěvák asi moc nesportoval. 

 

 

cj.-fraktal.jpg

 

Ascendent fraktálu má ve znamení Kozoroha, a vladařem je Saturn v Raku v 6. domě zdraví.  Jak se taky píše na Wikipedii, v r. 1987 na vrcholu kariéry mu byla diagnostikována leukémie.  Ale naštěstí se z toho dostal. Saturn není nijak výrazně poškozený. 

 

3.jpg