Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nino D.Angelo

 

 

Nino D.Angelo se narodil 21.6.1957 v 10:00 v Neapoli, Itálie. 

nino-radix.jpg

Zaujalo mně to, protože je mé astrologické dvojče, takže určité dispozice bychom měli mít stejné. ale proč se dostal zrovna ke zpěvu, a ne k jinému oboru, mám dojem, že na to do vysvětlení zrovna kronobiologická analýza. Díky stejnému datu narození tuto analýzu máme naprosto stejnou, ale naše osudové nasměřování se odvíjelo přece jenom  v závislosti na hodině narození, na tom, do jaké rodiny jsme se narodili, naše karmické předurčení.

Nino se narodil v 10:00 dopoledne, s Ascendentem v Panně a s Jupiterem v 1. domě. Velký dobroděj v 1. domě mu pomohl, že se jeho kariéra začala odvíjet již v mladém věku. Na Wikipedii je psáno, že se narodil do chudé rodiny. To je ten Saturn v 4. domě jeho radixu. Ale bohatě obsazený 10. a 11. dům ho předurčili k životu na očích veřejnosti a hlavní téma jeho života, Dračí hlava v 3. domě - Rozvíjení komunikačních dovedností, orientace v každodenních konkrétních situacích, výhody ze smluv, dobrý poměr k příbuzným a výhody od nich, příznivé cesty. Ještě má Mars ve znamení RAKA /Mars přešel do znamení Lva odpoledne/, to znamená, že Lunu a Mars má ve vzájemné recepci a nemá finálního dispozitora, jako já. Takto má dvě způsoby fungování své osobnosti, jeden je merkurický /rozum, komunikace/ a druhý je lunárně citlivý, umělecký.

Human Design mapu taky máme téměř stejnou, až na drobné rozdíly, Nino má svou potřebu sdílení umocněno ještě kanálem 11-56 Zvědavosti/ hledače. Dar na vyprávění příběhů – tak on své příběhy vypráví prostřednictvím svých písní.

 

 

nino-hd..jpg

 

 

 

KRONOBIOLOGICKÁ ANALÝZA

Na základě fyzických vlastností svého nervového systému Nino má cholerický temperament. Tato vrozená vlastnost znamená, že je citlivý na změny vnějších fyzických vlivů. Ve své podstatě je pohyblivý /99/, není lenivý /30/, do měnících se životních podmínek je schopen se rychle zapojit. Nezpůsobuje mu stres, když musí dělat několik úkolů najednou a udržet je v chodu. Život pro něho je práce a jednání. Narodil se s revolučním duchem a lehce se vzbouří. /V r. 2013 se zapojil do demonstrace proti mafii/.

Své představy drží pod kontrolou a dobře využívá. Energická vůle ho vede k vytříbenému a rychlému myšlení. Jeho aktivitu usměrňuje vůle, cílevědomá aktivita.

 

nino-cakry.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na základě emocionálních charakteristik své nervové soustavy Nino má vášnivou motivaci. Tato vrozená vlastnost znamená, že má nevyčerpatelnou emocionální energii, vydrží dlouhodobě emocionální zátěž.  Emocionální energetická síla jeho nervové soustavy má stejnou sílu, jako jeho fyzická energetická síla. Na jedné straně to dává energetickou vyrovnanost a stabilitu, a tak i sílu. To znamená, že i ze své emocionální stránky posiluje svůj cholerický temperament na fyzické stránce. Na druhé straně vášnivá motivace je stejná v emocionální oblasti jako cholerický temperament na fyzické stránce. Co u temperamentu je cholerický, u motivací je vášnivá. Tím pádem všechno popsané se uplatní dvojitou silou a charakterem.  Dokáže víc dávat, než co dostane. Nikdy nezůstává lhostejným.

 

Když v životě něco začneme, emoce /129/ dávají dynamiku a fyzické vlastnosti /129/ sílu. Obě hodnoty jsou vyšší než průměr. V tomto případě je pravděpodobné, že své záležitosti zařizuje s velkou dynamikou a silou.

 

Z hlediska intelektuálních vlastností Nino je typ produktivně umělecký. To znamená, že má dobré duševní schopnosti a používá hlavně svou pravou mozkovou hemisféru, svou intuici /93/ a v menší míře logiku /24/. Tato duševní sféra se dá změnit v největší míře vlivem našeho vzdělání, výchovy, životních situací, ale základní vlastnosti našeho intelektu zůstávají s námi na celý život. Když v nějaké situaci je nucen rozhodnout, často vychází z minulých zkušeností.

 

 

4.jpg