Jdi na obsah Jdi na menu
 


Peter Dinklage

 

 

 

Peter Dinklage se narodil  11.6.1969, má nemoc achondroplasia. Jde o formu trpasličího vzrůstu, kdy je tělo dobře formováno, pouze dlouhé kosti v rukách a nohách nedorůstají patřičné délky.  Podobným onemocněným trpí i Tomáš Cikrt, který je narozen o měsíc dřív.

 

dinklage--cakry.jpg

 

Se stejným datem se narodily i další herci , podle obrázek na Googlu mají normální vzrůst. Proto je tak důležitý čas narození. U Petera Ascendent je úplně na konci Ryb, proto by mohl být i ve znamení Berana, tím pádem vladařem horoskopu je poškozený retrográdní Mars ve Střelci. Většina osobních planet v 1, domě jeho horoskopu mu dává silný energetický potenciál 1.kvadrantu - JÁ.  Silná opozice mezi 6.domem zdraví / a práce / , resp. poškození Slunce jako životní síly naznačují karmu, kterou musí v této inkarnaci zvládnout. Jak je úspěšný, dokonce se i oženil. je vidět, že to zvládá dobře. 

 

sfpage---kopie.jpg

 

Jako REFLEKTOR dokáže dobře ztvárnit jakoukoli roli, vzhledem k jeho postižení je to velice důležité, dodává mu sebevědomí a vůli nevzdávat se. 

 

 

clipboard01.jpg

 

 

REFLEKTOR je velice otevřený prostředí, v jakém vyrůstá, jaká se společenská atmosféra, jaké vlivy vstřebá. Všechny centra má otevřené, tato otevřenost není ani nevýhodou, ani omezením, naopak, je to potenciál najít v životě mnoho moudrosti.  Jeho otevřenost mu umožňuje filtrovat a být naladěn na energie, které ho obklopují, svým jedinečným způsobem. Jakým filtruje a prožívá energie se liší a závisí na lidech, které ho obklopují a kde se v každém okamžiku nachází. 

 

9..jpg