Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ona Dnes - č. 37 z 11.9.2017

 

Dnes, jak jsem  prohlížela magazín Ona Dnes, všimla jsem reportáž s herečkou Ivou Sedláčkovou. Popisuje všechny své trápení v životě, osobní, zdravotní i ve své kariéře. 

Tak jsem se rozhodla, že se podívám na jej profil. Zatím málokdy se vyskytl případ, ani si nepamatuji tak narychlo, kdo nezapadl do vzorce - jak je to popsané v teorii. Obvykle najdu souvislost  v horoskopu narození s problematickým profilem temperamentu. 

Tak tady je postavení planet v den, kdy Iva Sedláčková se narodila. S přesným časem narození samozřejmě by bylo lepší, ale i bez toho je to dost vypovídající. 

iva-sedlackova-radix.jpg

 

 

 

Již jen konjunkce 3 osobních planet se Saturnem -  hlavně se Sluncem - škrtí životní sílu již od narození.  Emoce - Venuše opozice Pluto - dost drsné. 

 

Temperament: 

 

sedlackova--cakry.jpg

 

1. Velká nerovnováha Idy a Pingaly - typické pro celkově nevyrovnanou osobnost, protože tato nerovnováha vyostřuje nerovnováhu na všech složkách osobnosti. Nerovnováha je, když jedno číslo z dvojice čaker je aspoň dvojnásobek toho druhého čísla. 

Citlivý emocionální temperament, slabá životní síla, jsou tady všechny signifikátory deprese a depresivní struktury osobnosti, jak jsem to vypozorovala. 

 

4.jpg