Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Křižan

 

 

https://www.idnes.cz/sport/motorsport/tvrdy-pilot-a-hodny-kluk-petr-krizan.A010807_125506_motorismus_mas

 

Jak se dá na základě článku odvodit, Petr Křižan se narodil 28.7.1977 v 04:30 v Hranici na Olomoucku. Ročník 1977 má Saturn ve Lvu, který již sám o sobě snižuje sebevědomí. Petr ho měl v 1.domě svého horoskopu. Zásadní nepoměr živlů, nedostatek Země a Vody působí u člověka stejně zhoubně, jako v přírodě. Působením Ohně a Vzduchu může vzniknout požár. Čakrový profil v jeho případě není dost vypovídající, dá se říci snad jen to, že jako Sentimentálního typu ho ve zvýšené míře ovládla sebelítost.  Jeho horoskop narození vysvětluje toho víc. 

 

sfpage.jpg

 

 

V den sebevraždy agresivní aspekt Mars konjunkce Pluto procházel zrovna 5.domem jeho horoskopu, v opozici na jeho Mars v 11. dome a tranzitní Saturn byl v konjunkci s jeho Marsem v 11.domě. jeho Mars takto byl oboustranně napadený. 

 Aby toho nebylo málo,  podle svého Human Design profilu tvrdý Manifestor najednou byl vystavěn tolika emocím, na které nebyl zvyklý, vytvořil se mu kanál    19-49 citlivosti, Mars konjunkce Pluto mu aktivoval mu Sakrál ve spojení s centrem G, dostal se do takového energetického proudu, který nedokázal konstruktivně zvládnout.  

solar-return-2001---kopie.jpg

 

 

9..jpg

 

 

cakry.jpg

 

 

Co se mu pravděpodobně honilo hlavou, noc předtím, kdy se převaloval neklidně ve své posteli. 

 

slepp-transit.jpg