Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 3. 2018

Abdelhak Nouri

 

http://sport.tn.nova.cz/clanek/nastal-nejhorsi-scenar-nouri-ma-po-kolapsu-poskozeny-mozek.html

 

Abdelhak Nouri se narodil 2.4.1997 v Amsterdamu. V jeho horoskopu narození je vidět seškrcení životní síly,  Slunce v konjunkci se Saturnem. 

 

nouri-radix.jpg

 

Berani obvykle mají velkou životní sílu, ale vidět, že není Beran jako Beran, a při hodnocení osobnosti nelze brát v úvahu jen Sluneční znamení. 

V jeho čakrovém profilu je vidět obrovskou nerovnováhu mezi Idou a Pingalou, kdy solární princip je trojnásobek lunárního principu. Tato nerovnováha vyostřila nerovnováhu v jeho fyzickém a intelektuálním temperamentu. 

 

Aries usually have a great life force, but seeing that Aries is not like Aries, and not only Sun signs can be taken into account in the personality assessment.

His chakra profile shows a huge imbalance between Ida and Pingala, where the solar principle is three times the lunar principle. This imbalance exacerbated the imbalance in his physical and intellectual temperament.

 

 

Nadějný sportovec  8.7.2017 v 70. minutě utkání s Brémami na soustředění v Rakousku se bezvládně sesunul na hřiště. Po rychlé první pomoci byl Nouri vrtulníkem dopraven do nemocnice a hra už nepokračovala. V nemocnici strávil tři dny v umělém spánku, je mimo ohrožení života, ale ukazuje se trvalé poškození mozku. Dispozice i podle radixu, kde má velice poškozený Merkur v Býku. 

 

4.jpg

 

nouri-cakry.jpg

 

 

9..jpg

 

 

hd-profil---kopie.jpg

 

 

 

 

 

3.jpg