Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 6. 2017

Patrik Schick

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-jina-liga-netecny-patrik-schick-ceskeho-utocnika-potopil-uz-i-jeho-spoluhrac-217120#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest204_anketa_k_prihlaseni_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

Patrick Schick se narodil 24.1.1996 a považují ho za vycházející hvězdu fotbalu. S tvarem horoskopu Ranec - jde o hrdinskou výpravu. "Jde o koncentrované nahromadění energií. Ústředním motivem jeho životního příběhu je hrdinská výprava. Zprvu v mládí (někdy po celý život) působí člověk s tvarem rance dokonce jako „superhrdina“.  Jako kdyby byl sám vůči okolnímu světu, vůči němuž se osvědčuje, a to nadlidským způsobem."

schick-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mimo výbušné energie mládí je tu i jeho obrovská emocionální motivace v podobě Vášnivého temperamentu. Proto se dobře maskuje, že jeho fyzický temperament je křehký Melancholický. Vášnivý emocionální temperament nedopustí, aby city, škarohlídství, které představuje Luna v Rybách v konjunkci se Saturnem dostaly nějaký prostor. 

schik-cakry.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V takovém případě, při úplné nevědomosti k fyzické a /případně i emocionální/ krizi může dojít při 1.návratu Saturna, kdy v únoru 2024 tranzitní Saturn se dostane nejen na jeho Saturn, ale i na Lunu. Nebo možná i dřív,  v r. 2021, kdy tranzitní Saturn bude škrtit zdroj jeho životní energie, Slunce ve Vodnáři /kde je v pádu/  a taky bude představovat výraznou brzdu, když bude zároveň v konjunkci s jeho Marsem. Jeho vnitřní prožívání bude tomu odpovídat, kdy jeho direkční Luna bude tehdy v slabých Rybách. 

 

 

Přestup byl už koncem června takřka hotovou věcí, ale nyní Juventus váhá s podpisem smlouvy, protože lékařská prohlídka u jednadvacetiletého útočníka údajně odhalila zdravotní potíže. A majitel Sampdorie pohrozil, že hráče klidně prodá někomu jinému.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/majitel-sampdorie-ferrero-prestup-schicka-do-juventusu-turin-pbg-/fot_zahranici.aspx?c=A170717_104057_fot_zahranici_min

V minulém týdnu přišly spekulace o tom, že na testech byla u českého fotbalisty zjištěna srdeční arytmie. Ferrera ale hlavně mrzí, že zprávy o neúspěšné zdravotní prohlídce poškodily jméno hráče i jeho hodnotu.

 

12..png

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář