Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 5. 2015

Iva Adamcová

 

 

Iva Adamcová, mystička, duchovní učitelka se narodila v roce 1959  v Teplicích.

 

 

adamcova-i.-ddc.pngNumerologicky vysoké vibrace sedmičky a devítky v devítileých duchovních cyklech. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOUŘADNOST VLÁDCŮ

Saturn v Kozorohu ve svém vlastním znamení, neovládá nic, Učitel, autorita – samostatná složka osobnosti.

Z hlediska souřadnosti vládců se jedná o osobnost, která dokáže být objektivní, racionální /Luna a Venuše ve vzduchu/, její mysl pracuje originálně, impulzivně, geniálně, /Merkur v Beranu/, přitom její myšlenky jsou motivovány ochranářskou, až rodičovskou starostlivostí /Mars v Raku/. Její myšlenky jsou propojeny s intuitivní složkou její osobnosti – Neptun ve Štíru dává silnou intuici a posiluje dispozice ke všem skrytým a tajemným záležitostem života.

adamcova-i.-sour.-vl..png

 

Konfigurace planet v jejím radixu,Velký Zemský Trigon, který sextilmi na Neptun se rozšiřuje na konfiguraci tzv. Velký Drak, s Ascendentem ve Štíru, Neptun v 12.domě, vypovídá o tom, že se nejedná o průměrnou osobnost.

 

adamcova-radix.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úkolem jejího života je společenská angažovanost. Její karmou je poznání a šíření pravdy.  Taky Ascendent fraktálního horoskopu ve Střelci dává víru a touhu po poznání. 

 

ai-fraktalni-h..jpg

 

 

 

Kronobiologická charakteristika intelektuálního, emocionálního a fyzického temperamentu.

 

ivanka-a-cakry.jpg

 

 

11..png

 

 

Neptun v 12.domě dává skvělou intuici, někdy až jasnovidnost. Definuje bránu 28 - hledání smyslu života na vědomé i nevědomé úrovni, tím pádem je to velice silné. 

 

hd-profil.jpg

 

Ivanka se narodila jako emocionální Manifestor,  doba vynuceného mlčení za období socialismu, izolace a život v "ilegalitě"  do roku 2000,  jí poskytla čas, aby se naučila jak vyjádřit své myšlenky, jak je zformulovat, aby ostatní je přijaly. Protože strategií Manifestora je informovat, v opačném případě se setká s odporem. 

 

 

Inkarnační kříž čtyř cest  24 - 44 / 19 - 33  člověka vede k tomu, aby věděl a porozuměl všemu, co ho v životě potká. Tato síla vedení ho pohání k tomu, aby opětovně přemýšlel o všem, kým tomu úplně neporozumí. Tato mu dává smysl a cíl, jako vlny oceánu, které leští kámen na pláží, kam se vrací k zážitkům a vzpomínkám, aby pochopil, jak to všechno funguje a zapadá do sebe. Jedná se o individuální úsilí, takže je pravděpodobné, že svůj dar použije jako příklad, protože většina z nás nemá tolik trpělivosti, aby opětovně se vracel a probíral  to všechno. 

 

 

 

Typický manifestující kanál 21-45 mezi centrem Ega a Krkem na plně vědomé úrovni, definovaný  Merkurem v bráně 21 - Reforma  a Venuší v bráně 45 - tato brána je tím, kdo dokáže shromáždit jak materiální zdroje, tak druhé lidi za účelem shromažďování materiálních zdrojů pro společné dobro a materiální dostatek. Někdo kdo má poslední slovo a říká, jak co bude. V probuzené 45. bráně není jenom hlas "JÁ MÁM", ale " MY MÁME". Je to kmenový vůdce, který nebyl zvolen, ale "vládne" neb jeho vláda je osvícená, přirozená a všeobecně prospěšná.

 

 

holog.p.jpg

 

4.jpg

Paní Adamcová o sobě píše:

„ narodila jsem se jako mystik a mystikem se člověk opravdu může jen a jen narodit, neboť se rodí kvůli ostatním....

Mystik je člověk, který od narození komunikuje s Bohem ...

Přednášky, ke kterým jsem byla inspirována po dlouhá léta v naprosté "ilegalitě" po dobu 40 let, jsem nemohla a ani nesměla šířit. Neznal mne prakticky nikdo, ani moji rodičové, rodina a ani kamarádi a přátelé, neboť HLAS, který mne navštěvoval a učil, mi to nedovoloval a připravoval mne na dobu pozdější.

Více o ní můžete přečíst na její stránkách

 

https://www.statekslunecnice.cz/

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář