Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudolf Steiner

 

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Steiner

 

 

r.steiner--radix.jpg

 

 

http://steinerlibrary.org/

 

Důležitým charakteristickým rysem horoskopu / odpovídající duchovnímu a filozofickému zaměření Rudolfa Steinera je aspekt Merkur konjunkce Neptun. Přináší často výbornou intuici, fantazii, náboženské cítění, mystické schopnosti, citlivost a značně široký náhled na život. Je zde spojení vysoké intuice a inspirace s myšlením, mluvením a komunikací. Je to aspekt umělců, básníků, duchovně založených osobností. Tuto konjunkci má v 5. domě svého horoskopu, to mu dává velkou kreativitu. Je to v analogii s jeho Produktivně-Uměleckým typem intelektu.  Studium geometrie mu pomohlo uchopit jeho vhled do duchovního světa. 

Praktické myšlení v případě Rudolfa Steinera zaručuje většina planet v zemských znameních. 

 

Citát z knihy Má cesta životem: "Příležitosti k praktické práci bylo dost.  Mým rodičům byla v okolí nádraží přidělena malá zahrada s ovocnými stromy a malé bramborové pole. Trhání třešní, zahradní práce, příprava brambor pro výsadbu, orání pole, vykopávání zralých brambor, to vše dělali moji sourozenci a já. V době, kdy jsme měli ve škole volno, jsem si nenechal vzít ani nakupování potravin ve vesnici." 

 

Je až s podivem, kolik politiků má taky tento aspekt. Např. Vladimír Putin, u koho je ale jen jedna planeta v zemském znamení, a to mu nezaručí, aby správně zpracoval hmotnou stránku života. Aby nepropadl bludům. 

 

Z českých politiků je známější Vladimir Tošovský, bývalý ministr průmyslu a obchodu ve vládě Jana Fischera. 

 

 

cakry-a-hd-profil.jpg

 

 

Emocionálně založený Generátor,  kdo navzdory nočnímu zrození nebyl zakuklený introvert,  měl toho hodně, co chtěl světu sdělit, když nejvíc bran má aktivovaných na kolektivním obvodu.  Touha po sdílení svých vizí - vyvěrající z jeho emocí - Merkur konjunkce Neptun v bráně 36 - Solar Plexus - centrum emocí - se spojí s láskou - vědomý Neptun            v bráně lásky 25. 

 

3.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář