Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 8. 2020

Autista, geneticky postižený

 

Tady se jedná o kluka, kdo kvůli genetickému poškození je od narození autista, nesoběstačný. 

 Jednoznačně má velice náročný horoskop narození, ale Merkur ve Vodnáři má nepoškozený, v konjunkci s Marsem a v trigonu se Saturnem. 

 

sfpage.jpg

 

Jeho čakrový profil dá vědět, že má slabý žaludek, potřebuje lehkou, nejlépe bezmasitou stravu, protože kvůli malému zastoupení vodního živlu má ztížené vylučování toxínů z těla. 

15.2.2011.jpg

Jeho Human Design profil má taky velkou vypovídající hodnotu. 

 

 

clipboard16.jpg

 

Po prvé:  pět linek ve svém profilu má dvojku - poustevník- Hermit . Je to osudem dané a úkol pro rodiče, když o tom ví, že kluk má Slunce v konjunkci s Neptunem v bráně 30 - je to aktivace na kolektivním obvodu, Brána rozpoznání pocitů, nebo poetickým pojmenováním podle Richarda Rudda  Nebeský oheň, ale v lince 2 - která je vždy o sebevyjádření. poustevník. Souvisí s aminokyselinou Glutamin. 

Genetické klíčové slovo: TOUHA  - je to stín. Slunce,  Merkur, Mars a Neptun - astrologicky v konjunkci, ale každá planeta aktivuje jinou bránu, a v jiné lince, jiné dispozice. 

               Ale 6 linek má čtyřku - jsou to sítě - na začátku života jeho sítě tvoří rodina, lékaři, protože čtvrté linky má u svých Uzlů - Jižní a Severní měsíční uzel, jeho životní nasměřování, na vědomé úrovni,   později, když obětavou péčí svých rodičů se jeho stav zlepší, a aspoň částečně se vymaní  ze svého autismu - bude to dlouhá cesta. V oblastech života, kde je Merkur a Mars v šesté lince. 

 

A velice by mu mohla pomáhat  hudba  - má bránu 57, je to velice intuitivní a hudební brána a ve spojení s bránou 10 dává kanál 10 - 57 - zdokonalené formy - The channel of Perfected form - je to individuální kanál, posílení.  

 

Další kanál individuality  2 - 14 - kanál tepu - The channel of the Beat - dává dar jít vždy správným směrem a schopnost ukázat směr ostatním.  Je to zcela na nevědomé úrovni a je sám sebou, a neví, co s tím.  Okolí, rodiče mu mohou pomáhat v tom, že využijí spojení kluka se světem - je to kanál rytmu  5 - 15 - udávat mu rytmus pomocí hudby.

 

Stojí za povšimnutí,  že osa Uzlů - Nodal polarities - probíhá na ose - minulost - na kolektivním obvodu - Dračí ohon v Raku v bráně 15 - vládne mu Luna, karma po ženské linii rodiny, 

                   Dračí hlava  / budoucnost / v Kozorohu v bráně 10 -  - chování, Já -  na individuálním obvodu, a vládne mu Saturn, v dobré pozici , v 10. domě 

Saturn je planetou času, bude trvat hodně dlouho, ale rodiče, terapeuti se správným přístupem dokáží z kluka vytěžit maximum. 

 

nodal-polarities.jpg

 

 

t.holog.p.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kodony a aminokyseliny

QAD, 9. 1. 2021 14:27

Díky, už jsem to našel...

kodony a aminokyseliny

QAD, 9. 1. 2021 12:40

Prosím o sdělení, jaké spojení znaků I-ťing a aminokyselin používáte. Brána 30 - glutamin? Už jsem to viděl různě...

Re: kodony a aminokyseliny

Elvira , 9. 1. 2021 12:55

Ano, při určení toho, která aminokyselina odpovídá bráně I-Ťing, vycházím z Genetic Matrixu, ale je to taky uvedeno v knize Genové klíče od Richarda Rudda, v překladu Markéty Doubravské.