Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 6. 2015

Josef Schovanec

 

Josef Schovanec se narodil českým rodičům, kteří emigrovali do Francie v r. 1973. Tam se narodil Josef, 2.12.1981 v 3:15 UT. Do šesti let skoro nemluvil. Spolužáci ho měli za idiota a tloukli ho. Psychiatři do něho cpali léky na schizofrenii. Ještě dva roky po stanovení diagnózy Aspergerův syndrom, což je lehčí forma autismu. V 19-i letech málem nepřežil psychiatrickou léčbu medikamenty.

 

schovanec-radix.jpg

 

 

 

Nakonec zvládl vysokou školu, doktorát, ovládá minimum 10 jazyků. O svém životě s autismem napsal strhující knížku O kolečko míň. O obtížných začátcích jeho života vypovídají Saturn a Pluto na Ascendentu. 

 

schovanec--cakry.jpg

 

 

Narodil se s karmou zvládnout velký tlak, jak rozlišit idealismus všedního dne od naivity a přílišné důvěřivosti. Z minulých inkarnací přinesl s sebou tendenci dívat se na život přes růžové brýle. Mohl se dostat do situace, že dává ze sebe víc, než je zdravé. Musel se naučit dát pozor, aby dávání se nestalo nutkavostí a neobviňovat pořád sebe za všechno, když se něco nepodaří.

 

V některém ze svých minulých životů někoho oklamal, proto teď musel zvítězit nad sklonem podvádět a oklamat sebe i jiných. Autismus mu dal čas, aby zvládnutím svého vnitřního boje zkontaktoval svět v čase, když již byl připravený. Měl omezovat materialistické tendence a věnovat se spíše rodině a svým kořenům. Ohledně těchto záležitostí se také točí jeho filozofické názory a myšlenky.

 

Měl změnit svůj případně negativní postoj k delším zahraničním cestám, upravit svůj vztah k náboženství a vyšší filozofii, měl se filozofií zabývat a své názory rozvíjet a prohlubovat. Neměl se také příliš zabývat příbuzenskými svazky, což ale neznamená, že se ho netýkají partnerské vztahy, naopak má neustále hledat způsoby, jak partnerské vztahy rozvíjet./vladař 7.domu v 11.domě/. 

 

Musel se naučit nemít k cestování a poznávání cizích kultur averzi, ale naopak se těmto záležitostem nebránit a do svého života začlenit poznávání cizích náboženství, filozofií a národů. Jeho hlavním úkolem je rozvíjení vyšších filozofických názorů a náhledů, rozvíjení vztahů a vlastních originálních idejí ve vazbě na kořeny svého původu, rodný kraj a rodinu. /Luna ve 4.domě/. Jupiter v 1.domě radixu jako vladař 3.domu /komunikace/ mu dal šanci zvládnout  autismus, absolvovat vysokou školu a dosáhnout ve svém životě úspěchy. 

 

hd-schovanec-.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář